وزیر بهداشت به جای اصرار بر خصوصی سازی به مطالبات پرستاران توجه کند

آمار مطالب

کل مطالب : 474
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 31
باردید دیروز : 33
بازدید هفته : 133
بازدید ماه : 129
بازدید سال : 2863
بازدید کلی : 13485

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 31
بازدید دیروز : 33
بازدید هفته : 133
بازدید ماه : 129
بازدید کل : 13485
تعداد مطالب : 474
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 12 مرداد 1396
نظرات

«محمد شریفی مقدم»، دبیرکل خانه پرستار در گفتگو با ایلنا در ارتباط با اظهارات وزیر بهداشت مبنی بر سوسیالیستی خواندن مخالفت با خصوصی سازی درمان و تاکید بر غیر حاکمیتی بودن این حوزه گفت: ایرادات بسیاری به این اظهارات وارد است.

وی افزود: بنای توسعه کشورها، بخش سلامت و درمان است و حتی در کشورهای سرمایه داری دنیا مانند انگلستان نیز که اکثریت مردم جامعه از سطح دستمزد بالاتری نسبت به ایران برخوردارند، حداقل های بهداشتی و درمانی را به صورت رایگان برای مردم فراهم می کنند و این دقیقا به معنای حاکمیتی بودن حوزه درمان است.

شریفی مقدم ادامه داد: از طرف دیگر اصل 29 قانون اساسی صراحتا تامین بهداشت، درمان و بیمه رایگان را بر عهده دولت گذاشته است و ترویج خصوصی سازی و سپردن خدمات اساسی و پایه ای درمان به بخش خصوصی به معنای تخطی از این اصل قانونی است.

وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات متعدد در ساختار بهداشت کشور و استیلای جریانات خاص که به صورت مافیایی عمل می‌کنند، سپردن سلامت مردم به بخش خصوصی خطرناک است.

دبیر کل خانه پرستار در ادامه به مشکلات کادر درمان در بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: پرستاران بخش خصوصی تمام مشکلات و مطالبات برآورده نشده پرستاران بخش دولتی را دارند و علاوه بر آن از مشکلات علیحده‌ای مانند فقدان امنیت شغلی نیز رنج می‌برند، چرا که در بخش خصوصی اخراج پرستاران و بیکار نمودن آنها به مراتب آسانتر است.

شریفی مقدم با بیان این مطلب که وزیر بهداشت به جای کوبیدن بر طبل خصوصی سازی بهتر است نیم نگاهی نیز به وضعیت شغلی و معیشتی پرستاران بخش خصوصی بیندازد، افزود: کارفرمایان حوزه درمان در بخش خصوصی از قوانین لازم الاجرا نیز تمکین نمی‌کنند.

وی به عنوان نمونه به قانون ارتقاء بهره وری پرستاران اشاره کرد وگفت: این قانون که در سال 89 در هیات دولت تصویب شده برای همه پرستاران در همه بخش‌ها لازم الاجراست ولی کارفرمایان بخش خصوصی، اغلب این قانون را اجرا نمی‌کنند و همین مساله بر وخامت اوضاع شغلی پرستاران این بخش می افزاید.

وی در پایان تصریح کرد: وزارت بهداشت بهتر است به وظایف قانونی خود باز گردد و وزیر نیز با فرافکنی و برچسب زدن، ارائه خدمات پایه ای به مردم را به دست فراموشی نسپارد.

 



تعداد بازدید از این مطلب: 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود