آمار مطالب

کل مطالب : 476
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 96
باردید دیروز : 368
بازدید هفته : 511
بازدید ماه : 515
بازدید سال : 5239
بازدید کلی : 30675

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 96
بازدید دیروز : 368
بازدید هفته : 511
بازدید ماه : 515
بازدید کل : 30675
تعداد مطالب : 476
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 30 خرداد 1395
نظرات

http://webda.mums.ac.ir

بر اساس اعلام رييس هيات اجرايي چهارمين دوره انتخابات نظام پرستاري مشهد و شهرستانهاي تابعه،در اجراي ماده 39 آيين نامه اجرايي انتخابات هيئت مديره نظام پرستاري به اطلاع كليه پرستاران ، بهياران، كاردان اطاق عمل و هوشبري ، پرستار دندانپزشكي و كاردان فوريتهاي پزشكي حوزه انتخابيه مشهد و شهرستانها مي رساند انتخابات هيئت مديره نظام پرستاري29 خرداد سال جاري در حوزه انتخابيه مشهد و شهرستانهای تابعه برگزار شد.

 

بر اين اساس، آقاي سيد رضا مظلوم با 807 راي (پرستار و عضو هيات علمي)، آقاي مهدي امير جاني مروي با 474 راي (پرستار)، خانم سيد فاطمه بحريني با 364 راي (پرستار)، آقاي جواد کچويان با 345 راي (پرستار)، آقاي محمود اصغري با 299 راي(پرستار و عضو هيات علمي)، آقاي مصطفي رياحي وزواري با 299 راي(پرستار)، آقاي سيد جواد توکلي اله آبادي با 473 راي(بهيار)، آقاي محمد رضا بهاآبادي با 365 راي(بهيار) و آقاي سعيد حسين پور با 301 راي(کارشناس بيهوشي) به عنوان اعضاي اصلي و خانم نسرين قاري با 288 راي(پرستار)، آقاي احمد نجاتيان با 195 راي(پرستار)، آقاي مهدي شرفي مقدم با 160 راي(بهيار) و آقاي حسين مومني با 224 راي (کاردان اتاق عمل) به عنوان اعضاي علي البدل اين دوره از انتخابات هيات مديره نظام پرستاري مشهد و شهرستانهاي تابعه انتخاب شدند.

 

خانم مريم اسدي، خانم سيده ليلا داد رضايي، آقاي گل احمد خوش دل، آقاي غفور محمدي، خانم عصمت حيدريان، خانم خديجه نورمحمودي، خانم سميرا شاکري، آقاي حجت قاسمي و خانم صنم قيساني به عنوان اعضاي اصلي و خانم زکيه رحمتي، خانم الهام طيبين و خانم انسيه آشنايي به عنوان اعضاي علي البدل هيات مديره نظام پرستاري تايباد-باخزر انتخاب شدند.

 

نتايج انتخابات هيات مديره نظام پرستاري کاشمر-خليل آباد به شرح ذيل است:

آقاي احسان مالکي، خانم شهربانو خاکشور، آقاي سيد الاهيدين تقديسي، اقاي امير نوايي، آقاي مجيد آقاجاني، خانم مرضيه بيروني کاشاني، خانم اعظم غزنوي، آقاي مهدي خدادايان و آقاي علي رضايي به عنوان اعضاي اصلي و خانم مريم افتاده، آقاي محسن طاهري، آقاي حسين ظريفي و آقاي احمد رضا آدينه به عنوان اعضاي علي البدل هيات مديره نظام پرستاري کاشمر-خليل آباد انتخاب شدند.

نتايج انتخابات هيات مديره نظام پرستاري خواف-رشتخوار به شرح ذيل است:

فرهاد بااصل، حسين قاسم زاده، عبدالغني عيدخاني، عبدالرحمن حريف،نيک مهر صديق،محمد ناصري،‌محمد شيخي، عبدالرحمن مجددي، محمد صوفي جوهري به عنوان اعضاي اصلي و آقاي عبدالرحيم تاجي پرستار ،مسعود مشرف(کاردان اتاق عمل) ،صفورا ميهني پرستار به عنوان اعضاي علي البدل هيات مديره نظام پرستاري خواف-رشتخوار انتخاب شدند.

نتايج انتخابات هيات مديره نظام پرستاري قوچان به شرح ذيل است:

مهدي نيک پي،قاسم موحدي، حميد بزار کاهاني،صولت پورعماد،داوود بابايي مقدم، امين ايراندوست، غلامرضا صفدري، ابوالفضل دولت خواه و جمشيد خاني جوهري به عنوان اعضاي اصلي و خانم فاطمه سيف زاده، آقاي علي کدخدا، موسي الرضا قاصد و کبري اکبري به عنوان اعضاي علي البدل هيات مديره نظام پرستاري قوچان انتخاب شدند.

 

مشهد مقدس ،انتهای بلوار شهید فکوری ، بین میدان شهید جوان و میدان شهید آل شهیدی کد پستی: 9177899191

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تلفن: 38713634 - 051 نمابر: 38713638 - 051 تلفن گویا:191

سامانه پیامک : 30002191 پست الکترونیک p.relations@mums.ac.ir

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد و هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.

تعداد بازدید از این مطلب: 793
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 26 خرداد 1395
نظرات

 

سلام بر شما

من امیرجانی هستم 

مسول کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان.گروه اعتلاف پرستاران عدالت خواه کشور 

 

همان گروهی از پرستاران بالین که بعد اجرای مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت و افزایش نجومی درآمد پزشکان، به بهانه جلوگیری از دریافت زیرمیزی، اعتراض کردند که چرا کارانه آنان یک شبه افزایش یافت به طوری که یک سونوگرافی ساده که قبلاً زیر 40 هزار تومان بود، امروز بالای صد هزار تومان هزینه دارد و از یک مرد و زن بیمار روستایی گرفته تا پول دار شهری اگر می خواهد از رنج بیماری خود را برهاند باید هستی خود را بفروشد تا این دوستان را راضی کند تا شاید جان خود را از مرگ برهانند. یعنی تجارت به قیمت جان انسان،

ولی درمقابل قانون مصوب مجلس در مورد اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری هشت سال است که در بایگانی وزارت پزشکان خاک می خورد و نه وزیر پاسخگو هست و نه مجلس و نه بیمه ها .

 

این بود داستان آغاز حرکت بیداری پرستاری دراین حدود یک سال گذشته؛

 

دوستان من در آن ابتدا بحث انتخاباتی نبود و همه ما درد مشترک داشتیم که باید با حقوق کارگری و اضافه کار بین سه تا پنج هزارتومان مانند یک کارگر ساده در روستا که ساعت چهار هزار تومان برای درو گندم پول می گیرد ،

یک شیفت کاری ما نیز 18 هزار تومان، و با 10 درصد کسر مالیات 15 هزار تومان دست مارا می گرفت ، پول یک پیتزای فرزند دوستان مسند نشین در پارتی های دوستان

 

این عامل حرکت ما بود ،

ما پرستاران بالین کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان در این قریب یک سال حرکت خود کارهای زیادی کردیم که سرفصل تلاش یک ساله ما بطور مفصل در دروبلاگ پرستاران عدالت خواه به آدرس :

 

http://parastaranekhorasan.loxblog.com

 

بطور مستند با شرح کامل و تصویر نامه ها و عکس های دو تجمع 23 اذر و سوم اسفند و نامه به رییس جمهور مطالعه کنید.

 

دوستان من ما در این یک سال فعالیت های زیر را داشته ایم:

 

اول : برگزاری تجمع باشکوه 23 آذر در مقابل ساختمان قریشی ، که بنده و اعضای گروهم 736 پرستار در آنجا جمع کردیم و سخنرانی جامع و زیبایی خوانده شد و بیانیه ای هم در حضور جمع قرایت شد.

 

اما دوستان این تجمع تنها حاصل آن بیداری پرستاری و حساسیت مسولین بود ،اما نتیجه ای نداشت.

 

دوم : دوباره حرکت کردیم و تصمیم گرفتیم صدای خود را به گوش رییس جمهور برسانیم قریب سه هزار پرستار که شاید بیشتر شما بخاطر دارید نامه هایی را در کاغذ های A4 امضاء کردیم و در تجمع سوم اسفند مقابل مجلس به رییس دفتر رییس جمهور تحویل شد ،

سه بار پیگیر جواب آن شدیم و در رسانه ها اعلام کردیم اما دریغ از یک توجه رییس جمهور دولت امید حتی یک اشاره کوتاه هم به دریافت نامه شما نکرد.

 

سوم : اما حرکت پرستاری آرام نشد و ما تصمیم گرفتیم با تحریم جشن های نمایشی روز پرستار که دران پرستار را فرشته سپید پوش می خوانند و ازپرستاری تنها از ارزش معنوی آن را یاد می کردند ، در یک حرکت جمعی و سراسری ، نمایش قدرت و کثرت خود را در بدنه وزارت بگوش نمایندگان مردم برسانیم و با گرفتن اف و مرخصی و هزینه ، در سوم اسفند جمعیتی بالغ بر 3000 پرستاراز سراسر کشور و حدود دویست نفر از مشهد خود را به تهران و مقابل مجلس رساندیم و اعلام کردیم :

ما خواهان اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاری هستیم که قریب 8 سال از تصویب ان گذشته و هر سال اجرای آن به علت های گوناگون به تعویق می افتند ، 

گفتیم ما خواهان عدالت در پرداخت ها در بین اعضای تیم درمان هستیم که در عرف جهان آن اختلاف پرداختی بین پزشک و پرستار 3 به 1 است یعنی هر چه پزشک می گیرد پرستاران یک سوم آن را می گیرد اما در ایران این شکاف تا صد برابر است و با اجرای مرحله سوم اجرای طرح تحول نظام سلامت این شکاف به حفره ای سیاه مبدل شد که هرچه بودجه و یارانه دولت در این چاه می ریزد پرمی شود.

 

نتیجه این تجمع نیز همانند قبل، دو نماینده از هییت رییسه مجلس آمدند و با ما دیدار کردند و صحبت کردند و قول دادند، اما حتی یک بار نتوانستند حتی وزیر را به مجلس بیاورند .

 

اما ما نا امید نشدیم و ادامه دادیم و ادامه دادیم تا کار به امسال کشید و بحث انتخابات نظام پرستاری پیش آمد

 

پرستاران بالین در سراسر کشور تصمیم گرفتند تا این بار نظام صنفی خود را خود مدیریت کنند یعنی :

 

" نظام پرستاری را به پرستاران برگرداندند" 

 

این شعار آنان در سراسر کشور شد و با شدت و حرارت در سراسر کشور به حرکت درآمدند و با تشکیل اعتلاف بزرگی شعار عدالت خواهی در بین تیم درمان را برای خود انتخاب کردند و خود را 

 

"پرستاران عدالت خواه کشور"  

 

نامیدند ، با شور حرارت تبلیغ کردند و در انتخابات شرکت کردن اما پیشکسوت پرستاران عدالت خواه جناب شریفی مقدم و برخی از فعالین آنان رد صلاحیت شدند و از کاروان عدالت خواهان کنار گذاشته شدند اما باز هم آنان ناامید نشدند ادامه دادند تا به امروز که کار به انتخاب شما رسید .

 

دوستان امیرجانی 

شما در این انتخابات پرستاری سه وظیفه دارید: 

 

1: حضور فعال در انتخابات ، من نمی گویم به که رای دهید ولی می گویم حتما رای دهید زیرا لایه های قدرت در سطوح بالای وزارت که اکثر آنان پزشک و برخی نیز متاسفانه از جنس خود ما هستند بشدت در حال رصد کردن حرکت شما هستند، اگر شما بی تفاوت باشید و با همان تعداد کم در انتخابات شرکت کنید مطمین باشید تفاوتی نمی کند چه کسی رای بیاورد ، هرکه بیاید و هرچه بگوید وزارت می گوید:

شما نماینده چند درصد از پرستاران هستید که چنین توفنده و کوبنده حرف می زنید ؟ ببینید همه پرستاران ساکت و راضی هستند و با درد و رنج همانند یک کارگر کار می کنند و دم بر نمی آورند.

 

پس پیام من این است که حتما با حداکثر قدرت شرکت کنید و در این سه روز هر کدام از شما یک امیرجانی باشید وهمکاران خود را تشویق کنید تا در انتخابات شرکت کنند.

 

2: دوستان دقت کنند در برگه های رای نام نه نفر را از هر اعتلافی مایل اند بطور کامل بنویسند، تنها کسانی را که می شناسند را ننویسند ، زیرا در این صورت اگر شما نام شش پرستار و دو بهیار و یک بیهوشی را برگه ی رای ننویسید قطعا از کاندید رقیب ان اعتلاف جایگزین آنان خواهد شد و در این صورت جمعی تشکیل خواهد شد که باید تا پایان این دوره بعد درگیر اختلاف نظر و بحث شده و رای شما ثمره ی مفید نخواهد داشت ، پس هر اعتلافی را انتخاب کردید افراد آن را کامل بنویسید.

 

3 : برای رای دادن تنها داشتن کارت نظام پرستاری کافی است و اگر گم کردید و یا نگرفتید در این دوروز باقی مانده فرصت ویژه ای دارید که کارت خود را مثل گذرنامه بیست و چهار ساعته از نظام پرستاری مشهد واقع در خیابان دانشگاه مقابل ساختمان قریشی(محل برگزاری تجمع 23 ) دریافت کنید.

 

4: حوزه های رای گیری در مشهد : بیمارستان های امام رضا، قایم .ابن سینا .فارابی. رضوی. امدادی .و هاشمی نژاد و یک جای دیگر و نیز دو صندوق سیار برای سایر بیمارستان ها است .

 

همکاران پنج شهر سرخس و درگز و چناران و فریمان و کلات نیز همراه ما خواهند بود و اگر در این شهر ها همکارانی را دارید و می شناسید حتما با یک تلفن آنان را با خود همراه کنید.

 

5: من دو خواهش از پرستاران شیفت شب پنج شنبه و جمعه شب و نیز یک خواهش از پرستاران اف در روز جمعه 29 خرداد دارم.

 

دوستان شبکار پنج شنبه می دانم ماه رمضان است و خستگی شیفت شب دارید اما برای اعتلای حرفه پرستاری و به یاد شیفت های کارگری خود جمعه صبح را تامل کنید و خود را به پای اولین صندوق رای برسانید و رای دهید و سپس با خیال راحت استراحت کنید که اگر چنین نکنید شما با دست خود اختیار خود را به دیگران دادید و دیگر وقتی جمعیت 736 نفره شما را صد نفر دیدند گلایه نکنید.

 

همکاران جمعه شب نیز به امید آخر وقت نباشید و زمان انتخابات متغیر است و اگر مدتی طولانی کسی پای صندوق نیاید معنی آن پایان انتخابات است فکر ترافیک و فاصله ی بین محل کار و صندوق هم باشید بین روز رای دهید.

 

و اما آخرین گروه پرستاران کسانی هستند که جمعه را اف اند این دوستان باید برای حرفه خود و نمایش قدرت حضور خود پای صندوق های رای بیایند و حتما بیایند.

 

واما نکته آخر:

 

همین الان خانم ها بلند شوند و کارت نظام خود را پیدا کنند و در کیف خود بزارند و آقایان نیز کارت خود را پیدا کرده و کنار کارت عابر بانک خود در جیب خود قرار دهند.

 

ازهمه شما متشکرم 

مهدی امیرجانی مروی

مسول کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان

و اعتلاف پرستاران عدالت خواه مشهد

 

اسامی کاندید اعتلاف سراسری پرستاران عدالت خواه کشور و مورد حمایت خانه پرستار واستاد شریفی مقدم در حوزه مشهد

 

هییت علمی :

دکتر سید رضا مظلوم

استاد محمود اصغری

 

پرستاران بالین :

مهدی امیرجانی مروی 

نسرین قاری

سیده فاطمه بحرینی

سید مصطفی ریاحی

رضا برازنده 

جواد کچویان

 

کاندید بهیاران :

سید جواد توکلی 

محمد رضا بهابادی

 

کاندید بیهوشی 

سعید حسین پور

تعداد بازدید از این مطلب: 539
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : جمعه 22 خرداد 1395
نظرات

بنام خدا

سلام همکاران گرامی ،در این نوشتار ها تاریخچه تشکیل کمیته های پیگیری مطالبات پرستاری در سراسر کشور جهت آشنایی شما بیان می شود.

اساس شکل گیری کمیته های پرستاری به حرکت اعتراضی جامعه پرستاری بر می گردد که پرستاران ،بدنبال عدم تحقق خواسته های قانونی خود از تمام توان موجود از جمله فضای مجازی برای بیان مطالبات صنفی خود سود جستند

با تشکیل گروه های مجازی صنفی در نرم افزار های ارتباطی چون وایبر و هایک در محیط های خصوصی و گروه ها به بیان بسیار ساده مشکلات پیرامون خود و پرستاری بالین و ازجمله مبلغ واریزی های اضافه کار و کارانه ی خود می پرداختند.

با رشد و گسترش فعالیت ها ، کم کم گروه های صنفی شکل گرفت و پرستاران ایران 1و 2و 3 و ... در وایبر تشکیل شد . بدنبال محدودیت های اعضا و ارسال پیام در این نرم افزار ،کم کم ناشناخته هایک که است جایگزین شد.

گسترش سراسری فضای مجازی و ارتباط پرستاران بایکدیگر موجب رشد و اگاهی و شفاف سازی و ریشه یابی مشکلات جامعه پرستاری شد ودرنهایت موجب تبلورخواسته های انان گردیده و شد شعارامروز جامعه پرستاران عدالتخواه که می گویند خواسته ما عدالت در پرداخت ها در حد عرف جهانی و اجرای قانون تعرفه گذاری و قانون مشاغل سخت و زیان اور و طرح ارتقا بهره وری شد.

پس اساس این کمیته ها خود جوش و از پرستاران بالین شکل گرفته که در بخش و منزل با یکدیگر ارتباط می یابند و هر گونه ارتباط این تجمع های صنفی و خود جوش به فعالیت های سیاسی بیشتر یک اشتباه تاکتیکی است که ریشه در نا اگاهی و عدم تحلیل صحیح موضوع دارد. راه دوری نرویم نمونه شفاف و کلاسیک این موضوع ،رشروع کار صنفی خود من بود ،بنده مدت بیست و پنج سال است که در بخش سوختگی بیمارستان  امام رضا (ع) به صورت دو و بیشتر سه شیفت کار می کنم و بیشتر دغدغه کار ونان دارم تا دغدغه های دوستان 

ادامه دارد ...

مهدی امیرجانی

کاندید مورد حمایت پرستاران عدالتخواه کشور و خانه ی پرستار 

تعداد بازدید از این مطلب: 252
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : پنج شنبه 21 خرداد 1395
نظرات

 

سلام برهمکاران پرستار عدالت خواه در سراسر کشور

سلام بر پرستاران عدالت خواه مشهد 

دوستان گرامی بالاخره موعد مقرر فرارسید و پرستاران تمام کشور در همایشی سراسری و پویا درانتخابات دوره چهارم

نظام پرستاری شرکت خواهند کرد. 

اصل مهم حضور پر شور و پررنگ همه شما در انتخابات است.

و اینکه به که رای دهید در اولویت بعدي قرارارد.

همکاران عزیز عدالت خواه شما در این عمر کوتاه شش ماه کمیته پیگری مطالبات پرستاری ؛ همواره در صحنه بوده اید و خواهید بود .

این حضور شما را در حمایت از رای شما به تلاش های خود خواهیم دید.

عزيزان گرامی ما ادعا داریم که توانسته ایم دراین مدت کوتاه کارهای بزرگی را که سال ها ارزوی تک تک شما بود را به ثمر برسانیم .

اولین کار بزرگ توسط پیشکسوت پرستاران عدالت خواه جناب شریفی مقم ایجاد شد و ان بیداری پرستاری است ،

این بیداری پرستاری و حساسیت جامعه پرستاری بود که توانست ما را گرد هم و تحت حمایت استاد شریفی مقدم جمع کند. 

یادتان هست روزهای اول تشکیل گروه های مجازی و نصب نرم افزار ناشناخته ی هایک را ،گروه پرستاران ایران وایبر یک و دو وسه و...

خدامی داند چه تعداد گروه پرستاری در فضای مجازی در حال گفتگو و تبادل فکر و نظر صنفی هستند،

این ها آغاز راه ما بودند و با پیگیری ها و ادامه کار کم کم توانستیم از فضای مجازی خارج شویم تجمع 23 اذر مشهد و چند شهر را به راه انداختیم.

تا به خواسته های قانونی خود برسیم اجرای قانون تعرفه گذاری و قانون مشاغل سخت و طرح ارتقا بهره وری انقدر گفتیم و گفتیم

و انقدر نشنیدند و نشنیدند تا مجبور شدیم در روز سوم اسفند از سراسر کشور به تهران بیاییم و حضور خود را به نمایندگان خود در مقابل مجلس به نمایش گذاریم ،

باز هم مارا ندیدند و چشم خود را بر روی مابستند ولی بازما گفتیم و گفتیم و پیگیری کردیم تا فرارسیدن سال نو حتی درتعطیلات نوروزی هم ارام ننشستیم.

و در گروه های مجازی عید را تبریک می گفتیم و سال خوبی را برای پرستاری ارزو می کردیم ؛ سال نو گذشت و اردیبهشت رسید

نامه ها و در خواست های کمیته مطالبات پرستاری باز هم بی جواب ماند مجبور شدیم در رسانه ها صدای عدالت خواهی خود را بلند کنیم

و حرکت پرستاری را رساندیم تا خرداد ماه که ماه تعیین سرنوشت صنف پرستاری است ؛ در طول این ماه ابتدا ثبت نام بود و بعدکار به تاییدصلاحیت ها رسید

برخی شهرها چون مشهد منطقی و با دیدباز و عادلانه رفتار کردند و برخی مراکز چون ارومیه و تهران و برخی مراکز تا دو هفته انتظار را برای تعیین سرنوشت پرستاری رفم زدند ؛

بالاخره پیشکسوت ما نتوانست از خشم و غصب مخالفان سوداندیش رها شود و ما را در نیمه راه تنها گذاشت اما طوفان پرستاری به این سادگی ها خاموشی نخواهد گرفت.

سیل بیداری و اگاهی بنیان هر گونه ظلم و تبعیض قانونی و غیر قانونی را برخواهد کند.

همراهان گرامی در این فرصت های سرنوشت ساز باقیمانده فضای مجاز را در کنار حضور خود نشان دهید.

با یک دست خودکار و با دست دیگر گوشی خود رابه دست بگیرید و ازحق و عدالت و اجرای قانون دفاع کنید.

در پای صندوق رای محکم و توانا حاضر شوید و رای خود را در راه اعتلای پرستاری و عدالت و اجرای قانون به صندوق ها بیندازید.

بدانید هر یک رای شما درتعیین سروشت اینده ی پرستاری نقش تعیین کننده و موثر دارد ؛

امروز برخی مشارکت پایین شما را را خواستارند تا حمل برناامیدی و عدم اتحاد کنند

و برخی این مشارکت پایین را فرصتی برای شمارش چند رای فرمایشی خود نیازمندند ؛

اما اگر شما بیایید این شمایید که می مانید و می توانید اینده را تغییر دهید.

نسرین قاری

کاندید اعتلاف سراسری پرستاران عدالت خواه کشور

متشکرم  

 

 

تعداد بازدید از این مطلب: 686
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : دو شنبه 28 ارديبهشت 1395
نظرات
پرستاران به افراد مستقل رای دهند

انتخابات ابزاری برای حل مشکلات پرستاران/افزایش نارضایتی پرستاران طی چهارسال گذشته

۱۳۹۴/۰۲/۲۸ - ۱۵:۰۴ - کد خبر: 148325
انتخابات ابزاری برای حل مشکلات پرستاران/افزایش نارضایتی پرستاران طی چهارسال گذشته

سلامت نیوز: دبیرکل خانه پرستار با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری پرستاران در چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری؛توصیه کرد:« پرستاران به افرادی رای بدهند که فهیم، منطقی ،جسور، مستقل وغیروابسته باشند؛ ضمن اینکه فرد منتخبشان ایثارگر و دلسوز هم باشد چون هیات مدیره نظام پرستاری طوری نیست که برای کسانی که انتخاب می شوند ایجاد درآمد و موقعیت کند».


محمد شریفی مقدم در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز در پاسخ به این سئوال که پیش بینی شما از میزان مشارکت پرستاران در چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری چیست؛گفت:« در هر دوره از انتخابات نظام پرستاری کشور به تعداد هیات مدیره های نظام پرستاری در سطح کشور افزوده می شود به طوری که در دوره اول تعداد هیات مدیره های نظام پرستاری 70 هیات مدیره بود که این تعداد در دوره های بعد افزایش یافت و در این دوره 128 هیات مدیره شرایط برگزاری انتخابات را دارا هستند. البته برخی از هیات مدیره ها به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد کاندیداهای شرکت کننده شرایط برگزاری انتخابات را ندارند».


وی افزود:« پیش بینی می کنیم در 120 هیات مدیره، انتخابات نظام پرستاری برگزار شود».


وی ادامه داد:« در هفته اول ثبت نام از کاندیداها، نگرانی وجود داشت چراکه در اکثر هیات مدیره ها، تعداد کاندیداهای انتخابات نظام پرستاری به حد نصاب نرسیده بود؛ حتی یک روز قبل از پایان زمان ثبت نام، بسیاری از هیات مدیره ها به حد نصاب لازم نرسیده بودند اما در مجموع با تشویق و تهییج توسط جنبش پرستاران عدالت خواه، بین پرستاران شور ایجاد شد و خوشبختانه تعداد کاندیداها در بیشتر هیات مدیره ها به حد نصاب رسید».


وی درباره اینکه چه تعداد شرکت کننده در انتخابات نظام پرستاری به پای صندوق های رای خواهند آمد؛گفت:«به طور کلی در مجموعه های صنفی استقبال زیادی برای شرکت در انتخابات نمی شود، ولی این مسئله نسبی است. در دوره گذشته حداقل در سطح کشور نزدیک به 20 درصد از پرستاران مشارکت داشتند اما در تهران به دلیل نارضایتی بالای پرستاران، میزان مشارکت کمتر از 10 درصد بود».


وی در پاسخ به اینکه آیا پرستاران در این دوره نسبت به دوره های قبل،انگیزه بیشتری برای مشارکت پیدا کرده اند یا خیر؛گفت:«این دوره نسبت به دوره قبل تفاوت دارد و احساس من این است که میزان مشارکت هم در تهران و هم کل کشور بیشتر خواهد شد. البته جامعه پرستاری در دوره سوم هم انگیزه زیادی برای مشارکت در انتخابات نداشت و در دوره چهارساله گذشته میزان نارضایتی پرستاران بیشتر شده اما یک تغییر شکلی در پرستاران ناراضی بوجود آورد».


شریفی مقدم ادامه داد:«در گذشته جامعه پرستاری نارضایتی خود را به شکل عدم مشارکت در انتخابات نشان داد اما وقتی نارضایتی از یک حدی گذشت اعتراضات جامعه پرستاری شروع شد و گروهی به نام جنبش پرستاران عدالت خواه وارد میدان شد که بیشتر به دنبال این است که می شود با فعالیت های مختلف مشکلات را حل کرد».


وی افزود:« در گذشته پرستاران کنار می نشستند و می گفتند مشکلات جامعه پرستاری قابل حل نیست. اما با رشد جنبش پرستاران عدالت خواه، اعتقادات متفاوت شد و این عقیده جایگزین شد که با رها کردن مشکلات، مسائل پرستاری خود به خود حل نخواهد شد و باید حضور فعالی در انتخابات نظام پرستاری داشت تا حداقل بتوان مشکلات را تسهیل کرد و یا موانع بر سر راه مطالبات پرستاری را کم کرد.این تجربیاتی است که به دست آورده اند و عملا به آن هم رسیده اند».


شریفی مقدم گفت:«برخی جریانات اینگونه القاء می کنند که جنبش پرستاران عدالت خواه یک گروه تندرو هستند و کمتر به دنبال تعامل و منطق هستند اما در پاسخ می خواهم بگویم خلاف واقع نظر می دهند و چنین نیست. این جنبش راه های مختلف را رفته و طومارهای زیادی را برای مسئولین نوشته است. از جمله نامه ای سرگشاده با 45 هزار امضای الکترونیک از طرف خانه پرستار برای رییس جمهور ارسال کردیم.این نامه به کمیسیون اصل 90 مجلس رفت که باید قاعدتا به این مسئله رسیدگی می کردند.البته چندی پیش در مجلس جلسه ای با وزارت بهداشت تشکیل شد و نمایندگان پرستاری یک مهلت دو ماهه را به وزارت بهداشت دادند که به این فرصت نیز توجهی نکردند».


وی با بیان اینکه تجمعات پرستاران ابتدا با تعداد کمتر بود که به مرور زمان گسترده تر و رادیکالی تر شد،خاطرنشان کرد:«این نحوه اعتراضات جنبش پرستاران عدالت خواه توانست تاثیراتش را هم بر مسئولین در دولت و هم نمایندگان مجلس بگذارد. شاید در دولت بروز ظاهری نداشت اما به این نتیجه رسیدند که پرستاران مشکل دارند و مشکلاتشان به گوش مسئولین رسید و شاهد بودیم که نمایندگان تذکراتی به وزیربهداشت داشتند».


دبیرکل خانه پرستار ادامه داد:« در طول این مدت علیرغم این که وزیر به شکل های مختلف از طرف دولت که به حوزه سلامت اهمیت می دهد، حمایت می شود و علیرغم اینکه وزیر بالاترین رای را در مجلس آورده بود اما با وجود تذکراتی که در کمیسیون بهداشت درباره بحث پرستاران به وزیر دادند یک فرصت دوماهه برای حل مشکلات خواسته است. اینها همه از فعالیت های جنبش پرستاران عدالت خواه بوده است».


وی افزود:«نگاه این جنبش به بحث انتخابات نظام پرستاری این است که انتخابات یک ابزار است جهت حل مشکلات پرستاری و نظام پرستاری پایگاهی برای حل مشکلات پرستاران است».


وی با توصیه به پرستاران برای مشارکت حداکثری در انتخابات نظام پرستاری گفت:« هر قدر پرستاران بیشتری به صحنه انتخابات بیایند؛ قطعا سازمانی مقتدرتر و توانمندتر برای پرستاران تشکیل خواهد شد که می تواند بسیاری از مشکلات پرستاران را حل کند».


شریفی مقدم گفت:« پیش بینی می کنم فضای انتخابات نسبت به دوره های قبل متفاوت تر باشد. شور و هیجانی که جنبش عدالت خواه ایجاد کرده است قطعا پرستاران را نسبت به دوره های گذشته به پای صندوق های رای خواهد کشید».


وی ادامه داد:«به عنوان دبیرکل خانه پرستار و عضو شورای عالی نظام پرستاری توصیه من این است پرستاران با مشارکت حداکثری خود به افرادی رای بدهند که فهیم، منطقی ،جسور، مستقل وغیروابسته باشند؛ ضمن اینکه فرد منتخبشان ایثارگر و دلسوز هم باشد چون هیات مدیره نظام پرستاری طوری نیست که برای کسانی که انتخاب می شوند ایجاد درآمد و موقعیت کند. در واقع هیات مدیره نظام پرستاری ها دریافتی آنچنانی ندارند بنابراین بحث ایثار و فداکاری بسیار مهم است».


وی بر لزوم انتخاب فردی مستقل و غیروابسته تاکید مجدد کرد و گفت:« اگر فرد در هیات مدیره نظام پرستاری به سازمان یا نهادی وابستگی(وابسته به موقعیت،پست و مقام) داشته باشد خود به خود در جلسات یا در جاهایی که می خواهند تعامل کنند؛ روی بحث ها تاثیرگذار است و ممکن است مصالح پرستاری را برای به دست آوردن پست و مقام در نظر نگیرد».


وی در پایان خاطرنشان کرد:« باید از حقوق مردم دفاع کنیم و برای دفاع از حقوق مردم باید موانع خدمتی پرستارن را برداریم ومهمترین بحث پرستاران عدالت خواه نیز برقراری عدالت در نظام سلامت است».

تعداد بازدید از این مطلب: 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : یک شنبه 13 ارديبهشت 1395
نظرات

 

 عنوان: آنها حریفان قدری خواهند بود اگر...

 

دوست عزیزی گفت که اعضای فعلی نظام پرستاری که برای انتخابات چهارم ثبت نام کرده اند و بهمراه افراد رده بالای مدیریت پرستاری اعتلاف تشکیل خواهند داد ، حریفان خیلی قدری هستند.

حرف این عزیز را اینگونه پاسخ دادم:

آنها حریفهای قدری نیستند ولی می توانند حریفان قدری باشند اگر...

به نظر بنده آنها حریف های قدری خواهند بود اگر من پرستار بالین  نسبت به امور صنفی خودبی تفاوت باشم و دچا روزمرگی شوم و فقط کار و کار و باز هم کار کنم و فقط دو قدمی خود را ببینم و فراموش کنم که اصلا حق و حقوقی دارم، حتما آنها حریفان قدری خواهند شد !

اگر من پرستار  شرکتی و یا تبصره از ترس توبیخ و  اخراج شدن ،ترجیح بدهم که به حقوق ناچیز و کار سنگین و شیفتهای  نامتعارف و کمرشکن بسنده کنم، ممکن است که آنها حریفان قدری بشوند!

اگر من پرستار با توجه به عملکردنامناسب نظام پرستاری در سالهای اخیرکه توام با رکود و بیانات ضد و نقیض بوده ، اینگونه استنباط کنم که سازمان صنفی پرستاری ارزشی ندارد و نمی تواند کاری برای بهبود وضعیت من پرستار انجام دهد و فقط از تک رای من برای پرش افراد به  سکوهای ترقی استفاده می شود ، با اطمینان می توان گفت که آنها حریفان قدری خواهند بود.

اگر من  پرستار با سابقه بالا فکر کنم که من دنبال دردسر نمی گردم و به بازنشستگیم زمان کوتاهی مانده است و سازمان صنفی ام ارزش این همه هیاهو را ندارد ، قطعا آنها حریفان قدری خواهند بود!

اگر من پرستار بالین فقط در قبال کار سنگین و وظایف محوله چند گانه که اصلا جزو شرح وظایفم نیست ، فقط به غرغر کردن و نق زدن و از وضع موجود نالیدن ، بسنده کنم ، آنها حتما حریفان قدری خواهند بود!

اگر من پرستار در پست حاکمیتی از وضع موجود راضی باشم و فقط و فقط خودم را ببینم و لذت ببرم که اهرم فشار در دستان تنومند من است و میتوانم اگر اراده کنم با سلیقه شخصی با استفاده از طرح مبتنی برعملکرد به زیر دستان پرستارم  امتیاز از صفر تا 100 بدهم و آنها را مطیع مطلق کنم ، حتما آنها حریفان قدری خواهند بود.

و در آخر:

دوستان من ، آنها حریفان قدری خواهند بود

اگر من پرستار بی تفاوت باشم و برای رای خود ارزش قایل نشوم و فکر کنم که امروز جمعه است و یک روز میخواهم استراحت کنم و با رای من دنیا گلستان نمیشود!!

آن وقت میتوان گفت آنها حتما حریفان قدری خواهند بود زیرا با رای پرستاران حاکمیتی مطیع حتما آنها هرچند با آرای اندک ، رای خواهند آورد و روز از نو و...

 

نسرین قاری

عضو کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان

13 اردیبهشت 94

تعداد بازدید از این مطلب: 272
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : دو شنبه 31 فروردين 1395
نظرات

 

http://www.ilna.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%DB%8C-9/271533-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF

 

کد خبر: 271533 ۱۳۹۴/۰۱/۳۱ ۱۴:۲۹:۳۳  

با ارسال نامه‌ای طرح شد؛

۳ هزار پرستار خطاب به روحانی: عدالت را به سیستم درمانی بازگردانید

۳ هزار پرستار خطاب به روحانی: عدالت را به سیستم درمانی بازگردانید

جمعی از پرستاران استان خراسان رضوی در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، خواستار پیگیری مطالبات جامعه پرستاری و پایان دادن به تبعیض در نظام پرداخت ها بین پزشکان و پرستاران شدند.

در حالیکه ۴ ماه از تجمع پرستاران در مقابل نهاد ریاست جمهوری می‌گذرد هنوز هیچ پاسخ مثبتی از سوی مسولین عالیرتبه کشور در مورد تحقق مطالبات جامعهٔ پرستاری داده نشده است. 

به گزارش ایلنا، جمعی از پرستاران استان خراسان رضوی در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، خواستار پیگیری مطالبات جامعه پرستاری و پایان دادن به تبعیض در نظام پرداخت ها بین پزشکان و پرستاران شدند.

در این نامه که به گفته ی "جواد توکلی" عضو کمیته ی پیگیری مطالبات پرستاری خراسان رضوی ، به امضای حدود سه هزار نفر از اعضای جامعه پرستاری رسیده است، ضمن تاکید بر صنفی بودن مطالبات جامعه پرستاری بر اجرای هرچه سریع‌تر طرح تعرفه گذاری خدمات پرستاری و برقراری عدالت در نظام پرداخت‌ها تاکید شده است.

امضاء کنندگان این نامه که گروههای مختلف کادر درمان، پرستاران، فوریت‌های پزشکی ۱۱۵، تکنیسین اتاق عمل و بیهوشی هستند آمده است، که اجرای تعرفه گذاری نه تنها بار مالی برای دولت نخواهد داشت بلکه به جهت قانونمند شدن  پرداخت ها ، منجر به تسریع در روند درمان بیماران و در ‌‌نهایت کاهش هزینه‌ها خواهد شد. 

پرستاران می‌گویند، پس از تجمع ۲۳آذر ۹۳  مقابل نهاد ریاست جمهوری، که کمیته پیگیری مطالبات پرستاری با نهاد ریاست جمهوری جلساتی را در جهت رفع مشکلات جامعه پرستاری برگزار کرد هنوزجوابی از سوی نهاد ریاست جمهوری به آن‌ها داده نشده است. 

متن کامل این نامه به این شرح است: 

"ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر روحانی 

با عرض سلام و آروزی سلامت برای جنابعالی و موفقیت برای دولت تدبیر و امید، اینجانبان امضاکنندگان ذیل گروههای مختلف کادر درمان) پرستاران، فوریتهای پزشکی ۱۱۵، تکنسین اتاق عمل و بیهوشی) استان خراسان (بخش دولتی و خصوصی) ضمن اعلام حمایت و همراهی با دولت محترم و همگامی با طرح تحول نظام سلامت از دولت  درخواست می کنیم تا با اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مصوب ششم تیرماه هشتادوشش عدالت در پرداخت‌ها و رفتار‌ها را در نظام سلامت عملیاتی نماید. 

ما جامعه پرستاران ضمن حمایت از کلیات طرح تحول سلامت، با توجه به آنکه هدف، رضایتمندی هر چه بیشتر مردم و کادر درمان می‌باشد، مرحله سوم طرح تحول را نیازمند به بازبینی می‌دانیم تا با رضایت همه اعضای تیم درمان شاهد بهترین عملکرد و در ‌‌نهایت بهترین نتیجه از طرح تحول باشیم .

از آنجاییکه گروههای مختلف غیر پزشک کادر درمان تاثیر بسزایی در روند بهبود بیماران بستری و کوتاه کردن دوران نقاهت بیماران از طریق آموزش دارد و همچنین بازگشت به بیمارستان به علت عوارض درمان را کاهش می‌دهد، با توجه به اینکه پرستاری با انگیزه در دراز مدت هزینه‌های درمان را بسیار کاهش خواهد داد و این به نفع اقتصاد دولت وهمچنین مردم عزیزمان خواهد بود بنابراین اجرای تعرفه گذاری و توجه ویژه به این حرفه که از ستونهای درمان به شمار می‌رود، نه تنها بار مالی نخواهد داشت بلکه سبب کاهش هزینه‌ها خواهد شد. 

ما جامعه پرستاران ضمن اعلام مجدد همبستگی با دولت تدبیر و امید وهمراهی همه جانبه با آن اعلام می‌کنیم که تمام اعتراضات و تجمعات ما صرفا صنفی بوده و از هیچ گروه یا حزبی خط نگرفته و حمایت نمی‌کنیم لذا از آن مقام محترم درخواست داریم تا با ملاقات حضوری با نمایندگان واقعی ما و بررسی موضوع، با اجرایی نمودن این خواسته احساس امنیت و عدالت را در جامعهٔ درمان تزریق نمایید که منافع چنین اقدامی به نفع همه مردم می‌باشد."

گفتنی است، آخرین تجمع بزرگ جامعه پرستاری روز ۳ اسفند ۹۳ ودر مقابل مجلس برگزار شد. پرستاران نسبت به عدم اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری و افزایش اختلاف پرداختی بین پزشکان و پرستاران پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت معترض‌اند.

تعداد بازدید از این مطلب: 289
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 22 ارديبهشت 1394
نظرات
مدیریت خدمات درمان را به کسانی واگذار کنید که سود حاصل از درآمد بیمارستان در نوع تخصص آنان نقشی ندارد:

۱۳۹۴/۰۲/۲۱ - ۱۱:۵۹ - کد خبر: 147491

چرا مناصب مدیریتی توسط متخصصین اشغال میشود؟

سلامت نیوز:

مهدی امیرجانی مروی با بیان اینکه : «در تمام دنیا مدیریت های بیمارستانی توسط متخصصان این رشته اداره می شود ، و چون سود حاصل از درآمد بیمارستان در نوع تخصص آنان نقشی ندارد ، همه کارها به با اصول مدیریت و بروال قانونی و منطقی انجام می شود ، چرا که در آن جوامع عدالت و توزیع درآمد در بخش درمان نیز مانند سایر بخش های آن کشور ها دارای شکل منطقی است .» تاکید کرد :« تمام حرف ما پرستاران نیز همین بود که وقتی رشته ای بنام رشته ی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاه وجود دارد ، چرا باید مناصب اینها توسط متخصین اشغال شود ؟»

به گزارش سلامت نیوز متن کامل گزارش مهدی امیرجانی مروی ، پرستار بخش سوختگی بیمارستان امام رضا ( ع ) مشهد را در زیر میخوانید : خوب است بعد از مدت ها اعتراض و انتقاد جامعه پرستاری ازعملکرد پزشک محور وزارت که گویا کسی که تخصص و فوق تخصص در رشته ای از رشته‌های پزشکی گرفت و به قول مشهور "نخبه "شد دیگر دروازه های علم و آگاهی و تخصص های دیگر چون مدیریت بیمارستان و دانشگاه و وزارت و همه زمینه‌ها من لدن " خدادادی " کسب علم کرده ، به نحوی که درهر زمینه ای قدم پیش بگذارد علامه دهر موضوع خواهد بود.

البته ناگفته نماند که پیامدهای اینچنین نگاهی امروز به طور واضح و شفاف بروز کرده ، به نحوی که از برکات این نحوه تفکراست که نخبگانی پرورش یافته اند که اعلام می کنند همه ی تلاش تیم درمان محصول نوع تخصص های افسانه ای آنان است ، و همه و همه ی تیم درمان در خدمت این گروه برجسته و وام دار علم و دانش آنان هستند و آنچه مرحمتی از سرریزه های خوان سفره ی آنان به تیم درمان می رسد ، همه بخشش هایی محتاج تشکر و قدردانی است ، که البته بشکل های مختلفی در برخوردهای ارباب رعیتی نمود و بروز می یابد ، به طوری که یک پزشک به خانم پرستار جوان آنچه ناگفتنی است می گوید ، و در برخورد اخیر در شبکه بهداشت دشت آزادگان برکات این نحوه از مدیریت ها بیشتر جلوه و نمود می یابد و منجر به استعفای وسیع مدیران پرستاری آنجا می شود. 
آنچه موجب تعجب است سکوت نظام صنفی پرستاری در این زمینه است که جای سوال دارد.

اما اتحاد و آگاهی و یکصدایی پرستاری این سکوت را خواهد شکست .

این واقعیت قابل انکار نیست که بدنه ی وزارت بهداشت و درمان را پرستاران تشکیل می دهند ، و باید وزارت جایگاه و حقوق پرستاران را ببیند ، و با بستن چشم ، و خود دیدن ، این جمع کثیر که در هرگوشه ی این وزارت حضور دارند نادیده نمی شوند. 
اما،سخن اخیر وزیر محترم در تریبون صدا و سیما و برنامه بیست و سی 19 اردیبهشت شنیدنی است که می گفت: "امروز بسیاری از روسای بیمارستان ها از اساتید برجسته هستند ،رییس دانشگاهی که امروز باید در مرزدانش تلاش بکند و فکر بکند و طراحی بکند ، همزمان باید برای امور اجرایی اعم از ساخت بیمارستان اورژانس و خانه بهداشت و حضور پرستار و ماما و این ها برنامه ریزی کند " 
این بیان جناب وزیر بسیار مانند بیان قبل ایشان در مورد پدیده شوم زیر میزی بود ، که البته تدبیر وزیر در مورد مشکل فوق چندان هم راهگشا نبود ، و نیز بیانات جناب فاضل رییس جامعه جراحان ایران که فرموده بود:
 
 جراحان ایران زیر خط فقر زندگی می کنند. 
 
همچنین است پاسخ جالب توجه رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در روزنامه ی کیهان به این مطلب بود که لینک خبر ان در بالا ذکر شد ، بیان گر صدق این گفتار است. 
اما،اصل کلام جناب فاضل این بود که گویا خط فقرها هم با یکدیگر ، و بسته به جایگاه اجتماعی ، و سطح علم ، و البته نوع تخصص و نخبگی افراد تفاوت می کند و تعریف خاص خود را دارد ، یک وقت برای یک کارگر ساده خط فقر را تعریف می کنند ، می گوید زیر یک میلیون تومان ، بیشتر یا کمتر ، زیر خط فقر است و هرسال تعریف می شود و این صحیح است .

 اما یک وقت برای یک جراح متخصص نخبه ، با جایگاه اجتماعی و علمی ، خط فقر را تعریف می کنند که البته این نوع تعریف خط فقر هم نیازمند نوعی تخصص است .که ابتدا نیاز های این قشر جامعه فرهیخته را بسنجند و کف و سقف این نیاز را تعریف کنند ، و بعد اگر بااین حساب جراح محترمی در این دامنه از رفاه نبود ، طبیعی است که رییس محترم آن جامعه ی صنفی ، از خط فقر و مشکلات این دوستان بگوید .

البته در این باب سخن بسیار است ، و با این تعریف جناب فاضل ، ما به تعداد افراد و اصناف باید خط فقر تعریف کنیم ،که این مهم نیز قطعا نیازمند یک رشته دانشگاهی خاص ، در خط فقر شناسی می باشد .

اما نکته ای را که جناب وزیر در باب مدیریت های این همکاران نخبه ی خود بیان نفرمودن این است که این دوستان به علت عدم آشنایی به علم مدیریت و تخصص لازم آن ، بعضا ،کارهای مدیریتی خود را دوباره و سه باره اجرا و تکرار می کنند ، که از این رهگذر است که مدیریت های این عزیزان دستخوش بازنگری ها و یا تغییر سلیقه ها و ذایقه های مدیران بعدی می شود و البته این امری معمول است و اختصاص به این وزارت ندارد. 
علی ای حال ؛ تمام حرف ما پرستاران نیز همین بود که وقتی رشته ای بنام رشته ی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاه وجود دارد ، و فارغ التحصیلان این رشته بنا به اظهار کارشناسان این رشته :

" قابلیت سازماندهی خدمات پزشکی و بهداشتی کشور و نیز کنترل و کاهش هزینه های بالای بهداشت و درمان را دارد ولی متأسفانه به این رشته بهایی داده نمی شود."
به برکت مواردی که وزیر نیز برشمردند و ذکرشد ؛
" فارغ‌التحصیلان متخصص " این رشته به علت اشغال پست ها و جایگاه آنان در سراسر این وزارت بطور گسترده و فراگیر بحدی که از حد آمار خارج است ، توسط این متخصصان پزشک ، بیکار هستند ، و چون این کارشناسان در واقع رقیبان مدیریت ی این پزشکان می باشند ، طبیعی است که به علت وجود نفوذ و قدرت و لابی های متعدد و گسترده یک رشته دانشگاهی با همه محتویات درسی و اساتید و فارغ التحصیلان تماما، مورد بی مهری ، فراموشی و خاموشی قرار گیرند و مشکلاتی اینچنینی داشته باشند که خوب است در این لینک مطالعه شود:

http://www.modir.ir/News/1781.aspx

 دوستان به علت عدم آشنایی به علم مدیریت و تخصص لازم آن ، بعضا ،کارهای مدیریتی خود را دوباره و سه باره اجرا و تکرار می کنند ، که از این رهگذر است که مدیریت های این عزیزان دستخوش بازنگری ها و یا تغییر سلیقه ها و ذایقه های مدیران بعدی می شود و البته این امری معمول است و اختصاص به این وزارت ندارد.

در تمام دنیا مدیریت های بیمارستانی توسط متخصصان این رشته اداره می شود ، و چون سود حاصل از درآمد بیمارستان در نوع تخصص آنان نقشی ندارد ، همه کارها به با اصول مدیریت و بروال قانونی و منطقی انجام می شود ، چرا که در آن جوامع عدالت و توزیع درآمد در بخش درمان نیز مانند سایر بخش های آن کشور ها دارای شکل منطقی است .

 لذا طبیعی است در آنجا از اعتراضات صنفی پرستاران خبری نباشد ، و اختلاف دریافتی در بین اعضای تیم درمان منطقی باشد.

در آنجا یک پرستار به علت ویژگی های خاص شغلی خود ؛

چون درکار بالین ، و ارتباط بابیمار و جان انسان ها،

و خطرات و آسیب های شغلی پرستاری چون HIV ,HBS ,HCV

و نیز شیفت های نامتعارف و مداوم شبانه و یا روزانه ،که البته در ایران به هم چسبیده و به شکل شبانه روزی است

،همچنین مشکلات روحی و روانی ارتباط مداوم با انسان بیمار ،

و موارد دیگر که نیازمند مقوله ای جداست، جایگاه اجتماعی و انسانی یک پرستار بسیار بالا باشد ، و جامعه قدر دان انسان هایی که تمام عمر خود را وقف درمان درد هم نوعان خود می کنند می باشد.

بر همین اساس پرستاران بالاترین امکانات رفاهی و امنیت شغلی را دارند و چون پرستاران ایران روزمزد و شرکتی نباشند. 
در آنجا تیم درمان همه در کنار هم در درمان بیمار نقش خود را ایفا می کنند ، و این شائبه هایی که در مورد درآمد پزشکان محترم در اینجا وجود دارد ، در آنجا وجود ندارد .


درآمد ها همه شفاف و قانونی ، و مالیات و قوانین قوی ، با نظارت کافی ، مانع جمع قدرت و ثروت می شود . و این از اصول اولیه علم مدیریت است .
از نظر علم مدیریت این گونه احتمالات نباید نادیده گرفت شود ، و نباید همه چیز را حمل به خیر و مسامحه نمود .


سلامت نیوزچرا مناصب مدیریتی توسط متخصصین اشغال میشود؟

تعداد بازدید از این مطلب: 220
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : جمعه 4 ارديبهشت 1394
نظرات
سخنی با شورای عالی بیمه

تذکری به شورای عالی بیمه از سوی جامعه پرستاران معترض

۱۳۹۳/۱۲/۱۱ - ۱۷:۴۷ - کد خبر: 140430

سلامت نیوز:بدانید پرستاران ایران تا رسیدن به خواسته های قانونی خود ارام نخواهند نشست و مسولین محترم شورای عالی بیمه اگر بر این تصمیم هستند که احقاق حق کرده و در راه عدالت حرکت کند خوب است با تصویب اجرای کامل قانون در راه اجرای عدالت در پرداخت ها وزارت پزشک محور را وادار به تمکین به قانون کنند.

مهدی امیرجانی مروی، مسول کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان به سلامت نیوز نوشت: عزیزان می دانید پرستاران سالها صبر و تحمل پیشه کرده و از راه های قانونی پیگیرخواسته های خود شده اند.اما انچه از این صبر و خویشتنداری عاید این جمع کثیر شد بی توجهی و بی مهری از جانب مسولین بوده که این بی مهری ها و بی توجهی ها بود که سرانجام این آتش فشان خاموش را فعال کرد و انان را در راه پیگیری خواسته های قانونی خود مصمم تر و با هم همراه کرد .
این اتحاد روشنگر در جامعه پرستاری ریشه ای است و بر بنایی از ظلم و ستم و بی عدالتی برپاشده و ازباد سرد زمستانی وزیدن گرفته که تا رسیدن به شکوفه های پیروزی بهار ادامه خواهد یافت.
بدانید پرستاران ایران تا رسیدن به خواسته های قانونی خود ارام نخواهند نشست و مسولین محترم شورای عالی بیمه اگر بر این تصمیم هستند که احقاق حق کرده و در راه عدالت حرکت کند خوب است با تصویب اجرای کامل قانون در راه اجرای عدالت در پرداخت ها وزارت پزشک محور را وادار به تمکین به قانون کنند وگرنه هر گونه تصویب و اجرای قانونی که پرستاران را بعد از گذشت هشت سال به خواسته های انان نرساند یا طرحی چون مبتنی برعملکرد خروجی آن باشد قطعا از جانب پرستاران ایران مردود و خواسته های انان را تامین نخواهد کرد.


سلامت نیوزتذکری به شورای عالی بیمه از سوی جامعه پرستاران معترض

تعداد بازدید از این مطلب: 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : جمعه 4 ارديبهشت 1394
نظرات

اعضای هیات مدیره انجمن صنفی فوریتهای پزشکی خراسان رضوی به همراه نماینده کمیته مطالبات پرستاری شاخه خراسان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد جناب آقای دکتر مهرابی بهار دیدار و گفتگو کردند.

 جلسه مذکور در تاریخ 1393/12/26 ساعت 12:30 با حضور اعضا هیئت مدیره انجمن صنفی فوریتهای پزشکی به همراه آقای امیرجانی (مسوول کمیته پیگیری مطالبات پرستاری، شاخه خراسان) در دفتر ریاست دانشگاه در محل ساختمان قریشی برگزار شد.

 در ابتدا نماهنگی از نحوه خدمات و سختی شرایط محیط کاری پرسنل زحمتکش اورژانس 115 و با یاد وخاطره ای از  شهید مهدی مهدی زاده به نمایش درآمد.

سپس آقای امیرجانی در آغاز سخن از نوع خدمت ، محیط کاری و همچنین صعوبت کاری در اورژانس پیش بیمارستانی توضیحاتی را ارائه نمودند و در ادامه اظهار نمودند در  قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که بمدت 6 سال بلا تکلیف مانده است بایستی خدمات پرسنل 115 با توجه به نوع کار ، عملیاتی بودن و همچنین خدماتی که در صحنه و بر بالین بیمار انجام می دهند به نوعی در این قانون بالاتر از پرستاران شاغل در بیمارستان که در شرایط آرامتر و با امنیت بیشتر انجام میدهند، باشد.

ایشان از ریاست دانشگاه درخواست پیگیری مجدانه تا حصول نتیجه را  خواستار شدند.

در ادامه اقای ریاحی رییس و دبیر هیئت مدیره نیز لیستی از  مطالبات به همراه تمامی مستندات قانونی آن را  تقدیم جناب اقای دکتر مهرابی بهار نمودند.

ایشان سپس توضیحاتی در رابطه با مفاد نامه ارائه نمودند، که اهم آنها بشرح ذیل می باشد:

1-      اجرای مجدد و هر چه سریعتر قانون ارتقاء بهره وری

2-      اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی با ضرایب متناسب با سختی کار در اورژانس

3-      جلوگیری از سوء استفاده درمانگاهها از خدمات رایگان اورژانس

4-      پرداخت هزینه ایاب و ذهاب

5-      لحاظ شدن  تفاوت تطبیق در محاسبه ساعت اضافه کار پرسنل با توجه به قانون سال 1386 و رای دیوان عدالت اداری

6-      برقراری هزینه واقعی غذا و لباس .

جلسه در ساعت 13:45 با ذکر صلوات پایان یافت و مقرر شد بعد از پایان تعطیلات نوروز پیگیری نامه از طریق دفتر ریاست دانشگاه صورت پذیرد.

لینک خبر : 

http://www.ngo115.ir/index.php/18-news/54-didar

تعداد بازدید از این مطلب: 302
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود