آمار مطالب

کل مطالب : 476
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 650
باردید دیروز : 368
بازدید هفته : 1065
بازدید ماه : 1069
بازدید سال : 5793
بازدید کلی : 31229

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 650
بازدید دیروز : 368
بازدید هفته : 1065
بازدید ماه : 1069
بازدید کل : 31229
تعداد مطالب : 476
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 31 شهريور 1396
نظرات
معاون فنی، آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پرستاری عنوان کرد: 

معاون فنی، آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پرستاری عنوان کرد: امنیت پرستاران از آسیب ها و بیماری هایی که ممکن است در محل کاربرایشان به وجود آید ، به همان اندازه که برای خودشان مهم است برای بیماران نیز اهمیت دارد.
 

دکتر ژاله عزتی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری گفت: پرستاران سالم و با استراحت کافی برای مانیتورینگ هوشیارانه ، مراقبت همدلانه بیمار و دفاع دقیق از حقوق بیمار ضروری به نظر می رسد . بسیاری از استرس های محل کار که باعث جراحت و بیماری می شوند در محیط کار پرستاران وجود دارد.این استرس ها شامل فاکتورهایی است که به زمینه تصمیم گیریی های فوری در محیط کار، ویژگی های سازمان و تغییرات خارج از سازمان که در واقع درون صنعت سلامت رخ  می دهد، مربوط می شود.

وی اظهار داشت: پرستاران در طول یک روز تقاضاهای عمده ی فیزیکی و روانی را تجربه می کنند که به خوبی امنیت کارری آنها می تواند بدتر هم بشود. در واقع خطرات شغلی پرستاران می تواند سلامت فرد را به صورت حاد یا به مرور زمان دچار اختلال کند. این موارد شامل اختلالات اسکلتی عضلانی و سایر آسیب ها، عفونت ها و اختلال در وضعیت روانی و در زمان طولانی باعث بیماری های قلبی عروقی ، متابولیک و نئوپلاستیک می شود و مواردی مانند: مشکلات جسمی کاری مانند بلند کردنن بیمار و وضعیت های نادرست، ابزارهای محافظت کننده در برابر فرورفتگی سوزن، مواجهه با مواد شیمیایی مربوط به حرفه شان و پتانسیل های موجود برای خشونت می توانند ایمنی پرستاران را به طور جدی به خطر بیاندازد.

معاون فنی، آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پرستاری خاطر نشان شد: شیفت کاری و ساعت های طولانی کار و ارتباط آن با امنیت و سلامت کاملأ بدیهی است . پژوهشگران معتقدند با برهم زدن ریتم فیزیولوژیک بدن بر خواب و زندگی خانوادگی و اجتماعی اثرات نامطلوبی را به جا می گذارد و منجر به کاهش طول و کیفیت خواب وافزایش خستگی و خواب آلودگی و هم چنین علائم گوارشی ، روانی و قلبی و عروقی می شود.

وی ادامه داد: علاوه بر ان ، کار در زمان های غیر معمول ، باعث کمتر شدن تعاملات با خانواده و سایر ارتباطات اجتماعی می گردد. همین طور به طور مشابه ، ساعات طولانی کار باعث کاهش زمان موجود برای خواب می شوند که سرانجام باعث خواب ناقص ، محرومیت از خواب و جبران نشدن خستگی ناشی از کار می گردد. از آن جایی که ارتباطات اجتماعی و خانوادگی ممکن است کاهش یابد ، این مسئله به نوبه ی خود باعث پاسخ های فیزیولوژیکی استرس می شوند.

دکتر عزتی تشریح کرد: ساعات طولانی کار باعث افزایش مواجهه با خطرات شیمیایی محل کار، عوامل عفونی و مشکلات جسمی، روانی و احساسی می شود. سپری کردن ساعات طولانی در کار ، زمان لازم برای ورزش و وعده های غذایی را از فرد می گیرد و استرس مضاعف ناشی از کار و دیسترس های شدید اخلاقی برای پرستار به همراه خواهد داشت.

وی افزود: اضافه کاری های اجباری و شیفت های طولانی که بر پرستاران تحمیل می شود ، مهم ترین عامل در عدم امنیت شخصی و اجتماعی و خانوادگی تمام پرستاران عزیز میهن مان خواهد بود و مسئولیت شرعی _ انسانی ، قانونی و ... آن بر عهده بزرگوارانی است که در این تحمیل و اجبار مشارکت دارند.

معاون فنی، آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پرستاری در پایان گفت: پتانسیل قوی برای پیشگیری از آسیب های پرستاران وجود دارد، حتی در حالی که بسیاری از عوامل خطر نیاز به شناسایی دارند. منفعت، ارتقاء امنیت کاری پرستاران بسیار است ، هم باعث ابقاء پرستاران در سیستم سلامت و هم تشویق سایرین برای ورود به این رشته می باشد . برای مثال، ساعت کاری که بر سلامت پرستاران اثرات نا مطلوب می گذارد به نوعی در مراقبت بیمار نیز موثر است. همانگونه که بسیاری از مراکز برای ارتقاء امنیت بیمار سرمایه گذاری های مهم انجام می دهند باید به همان اندازه به امنیت کارکنان هم بپردازند ، در مدت طولانی این افزایش سطح امنیت کارکنان به نفع بیماران هم خواهد بود و در کل محیط کار پرستاران باید به محیطی سالم ، ایمن و کارا تبدیل شود.

تعداد بازدید از این مطلب: 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 31 شهريور 1396
نظرات
معاون وزیر بهداشت:

پزشک و پرستار یک تیم هستند/مشکل اجرای تعرفه خدمات پرستاری

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، بر ضرورت کار تیمی پزشک و پرستار برای خدمت به بیماران تاکید کرد.
 

دکتر رضا ملک زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، گفت: پرستاری بخش بسیار مهم و اساسی در نظام سلامت است و موقعی می توانیم در پزشکی موفق باشیم که پزشکان و پرستاران با هم یک تیم باشیم و با هم کار کنیم.

وی افزود: باید به شخصیت پرستاران احترام بگذاریم و به حقوق و مزایای آنان توجه بیشتری کنیم و این هدف اصلی است که الان در وزارت بهداشت در حال انجام است.

ملک زاده اظهار داشت: متاسفانه انعکاس برخی اخبار موجب سوءتفاهم و برداشت غلط و در نتیجه موجب تقابل بین پرستار و پزشک شده و بنده از همه همکاران پزشک و پرستاران درخواست دارم این نکته را سر لوحه کار خود قرار دهند که اگر قرار است به بیماران درست خدمت کنیم هیچ راهی وجود ندارد جز اینکه به صورت تیمی کار کنیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: طی سه سال اخیر کارهایی که در وزارت بهداشت در حمایت از پرستاران انجام شده بی سابقه بوده و مشکل اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری تنها در دست وزارت بهداشت نیست بلکه یک بخش آن به نظام بیمه بر می گردد .

وی ادامه داد: برای حل مشکلات بهتر است پرستاران با جامعه پزشکی یکی شوند.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 152
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 شهريور 1396
نظرات
درد و دلهای یک پرستار بالین؛

گناه من این است که «پرستار» شده ام؛ 

پرستار یکی از بیمارستان های تهران، تصویری روشن از وضعیت پرستاران بالین ارائه داده که خواندن آن برای مسئولین امر، خالی از لطف نیست.
 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، «ن . ق» پرستار بالین شاغل در بیمارستان های تهران در نامه ای به بیان مشکلات جامعه پرستاری در بیمارستان پرداخت و گفت: خواستم از پرستاری بگویم که میراث زینب است و عشق سالار کربلا، انسان دوستی است و ارائه خدمت به هم وطن نیازمند دیدم خیلی کتابی شد و از حقیقت امروز جامعه پرستاری کشور به دور است.

حیفم آمد تجربیات و ماحصل سالها خدمت را توام با چاشنی طنز تلخ آن به گوش دوستان هم وطنم نرسانم.

...

این روز ها پاویون های پرستاری مانند پاویون هتل لاله تهران بسیار شلوغ و پر رونق است...

می خواستم عکس پاویون خودمون را براتون بزارم، کنار انبار دارو و ملافه که یک پتو پهن کردم با سرم یک لیتری به عنوان بالش زیر سر ...

گفتم تند روی است و باعث عدم استقبال کنکوری ها و دانشجویان پرستاری می شود، درنهایت به نظرم آمد که گفتنی ها را باید گفت شاید در تصمیم ها تغییری ایجاد کند، شاید اگر یکی دیگر قبلا به من این مطالب را می گفت امروز هرگز یک پرستار نبودم، لذا می گویم که جوانان مشتاق علاقمند به پرستاری بخوانند و با ویژگی های شغلی البته «بخش بالینی» این شغل بیشتر آشنا شوند.

...

 

اجازه دهید از بحث شیرین درامد یک پرستار شروع کنیم.

درآمد یک پرستار

تا آنجا که بنده در جریانم از ۱۰۰ درصد درآمد بیمارستان ۶۰ درصد مال چند پزشک متخصص بیمارستان است و حدود ۲۷ درصد درآمد بیمارستان، بین کل کادر غیر هیئت علمی تقسیم می شود که پرستاران جزو این زیر مجموعه هستند. 

با ۲.۵ برابر شدن تعرفه های پزشکی و افرایش درآمد بیمارستان همان ۶۰ درصد هم ۲ تا ۳ برابر شد و کارانه چند دهم درصد یک پرستار هم ۲ تا ۳ برابر، نتیجه اینکه مثلا کارانه ۱۰۰ میلیون یک متخصص هیئت علمی شد ۳۰۰ میلیون و کارانه ۳۰۰ هزار تومانی ما شد یک میلیون تومان .

اگر این شکاف عمیق تر و تبعیض فاحش تر را افزایش می نامند، بنامند. اما سئوال این است چرا این افزایش حقوق!!! اعتراض پرستاران را بیشتر کرد آیا علت آن تبعیض بیشتر نبود. در عربستان اختلاف درآمد پزشک و پرستار به ۲ برابر هم نمی رسد و در کشور خودمان هم تا قبل از اجرای طرح من درآوردی نظام کارانه اختلاف ها در حد ۲ تا ۳ برابر بود.

 

پاویون های پرستاری هتل لاله تهران

مسئولین می گفتند مبلغ ۱۰ میلیون تومان بودجه برای تجهیز پاویون در هر بخش بیمارستان اختصاص داده اند این درحالی است که در اکثر بیمارستان ها به پاویون های پرستاری اهمیتی داده نمی شود. شاید وزارت بهداشت بودجه را به بیمارستانها داده است و در جایی دیگر خرج شده است.

از همین جا شروع می کنم و پاویون بخش خودم را توضیح می دهم.

در بیمارستانی که من هستم در اکثر بخش ها پاویونی وجود ندارد و بعضی از بخش ها مثل بخش های ویژه در فضایی که انبار دار و یا تجهیزات و... محسوب م یشود چند تخت تعبیه شده است بنام پاویون. 

جهت اطلاع شما همکار دیگرم هم در بیمارستان دیگر، می گفت؛ پاویون ما کلاس درس پزشکان است که شب ها خالی است و با صندلی های تاشو در آنجا استراحت می کنیم.

او می گفت محل خواب و تعویض لباس پرستاران خانم و آقا و حتی سرویس بهداشتی پرستاران در تمام شیفت ها فقط یک اتاق در حد ۶ متر است که تا سقف کمد دارد و یک میز در وسط و برای تعویض لباس و استفاده از سرویس بهداشتی به نوبت داخل شوند، خواستید بفرمایید بازدید. 

بنده با ۲۳ سال سابقه کار در حین شبکاری به علت انبوه کارهای دفتری و نبود منشی و کمک بهیار و خدمه و نگهبان در شیفت شب یا استراحت نکرده ام و یا ۲ ساعت در آبدارخانه کوچک در صندلی تاشو استراحت کرده ام. صبح هم به جای تشکر و خسته نباشید بابت نگذاشتن پرونده های فلزی بیماران در بالای لاکر بیمار مورد مواخذه لفظی سرپرستار قرار گرفته ام!!

 

پرستار خوب، بد، زشت

مایه تعجب است که فقط و فقط به مستند سازی اهمیت داده می شود. یک «پرستار خوب»، پرستاری است که مستند ساز خوبی باشد!! پرستاری که به بالین بیمار اهمیت می دهد و فرصت مستند سازی ندارد « پرستار بد» است!!

پرستار زشت هم که میشه پرستاری که به این آشفته بازار نظام سلامت نگاه می کنه و بجای سکوت اعتراض می کنه این همون «پرستار زشت» است.

 

فرایند پذیرش یک بیمار را بشنوید

بیمار پذیرش می شود. ابتدا در دفتر ادمیت تمامی مشخصات و حتی نوع بیمه توسط پرستار پر می شود. در قسمتی از این دفتر گزارش پرستاری کوتاهی نوشته می شود. مانند هوشیاری و نحوه ورود بیمار و سطح مراقبتی و...

سپس اگر بیمار هوشیار بود شرح حال در ۲ صفحه از بیمار دریافت و در پرونده بایگانی می شود. جالب اینجاست که آنقدر سطح پرستاری بالاست که این شرح حال از شرح حال پزشکان محترم کاملتر است!!

سپس در پرونده فلزی مجددا گزارش پرستاری تکرار می شود. در آی سی یو در چارت مخصوص مجددا این گزارش تکرار می شود !!

یعنی در آی سی یو با توجه به بد حال بودن بیمار به خصوص در بدو ورود و نیاز فوری به مراقبت ویژه پرستار کشیک باید ابتدا این روند و فرایند را تکمیل کند. البته از حق نگذريم خوشبختانه چون بیمار از اورژانس یا بخش پذیرش می شود برگه شرح حال قبلا توسط پرستاران خوب مستند ساز تکمیل شده است!!

 

پرستاری در بخش های جنرال

در بخش ها باید مرتب مستند سازی کنی که فلان آموزش به بیمار داده شد و از بیمار و یا همراه او امضا بگیری

سفتی باکس در اتاق ها منسوخ شده و پرستار باید با ترالی حتی برای گرفتن یک قند خون با گلوکومتر بر بالین بیمار حاضر شود . جالب اینجاست که ترالی هم سفتی باکس ندارد و لانست و یا سرسوزن آلوده داخل سبد مخصوص روی ترالی گذشته میشود و بعد از طی مسافتی وارد اتاق کار میشوی و آن را داخل سفتی باکس میریزی!!

اگر پرستار بدی بگوید که سبد آلوده به خون و ترشحات شده. می گویند که توسط کمک بهیار شسته می شود. البته اگر کمک بهیار وجود داشته باشد!!

می گویند ری کپ کردن (جدا کردن سرسوزن از سرنگ) ممنوع است. سر سوزن آلوده در سبد رها می شود و با توجه به فشار کاری احتمال نیدل استیک شدن (فرو رفتن سوزن آلوده در دست) افزایش می یابد.

سوپر وایزر محترم مهمترین کارش چک کردن پرستاران برای استراحت نکردن زود هنگام و نیز بررسی سطل های زباله است.

خدا نکند که بیماری ست سرم خود را بدون اطلاع پرستار خارج کند و در سطل زباله عادی بیندازد. مهم نیست که به جای پرستار بیمار یا همراهی بیمار ست سرم را از آنژیوکت جدا می کند و هپارین لاک کنند (بستن درب آنژیوکت). مهم این است که زباله عفونی داخل زباله عادی نشود!!

برای صرفه جویی در مخارج بیمارستان جهت امحاء زباله های عفونی باز این پرستار است که باید دست به کار شود. اگر چه از محل این صرفه جویی و توبیخ شدن ها و کسر اف شدن ها، پرستار بد و خوب هیچ نصیبی از لحاظ مالی نمی برد.

پزشک دستور پنتازول تزریقی می دهد و پرستار علاوه بر ثبت در کامپیوتر باید از پزشک محترم درخواست کند که برگه جدایی هم مهمور کند.

پزشکان محترم درخواست مشاوره و سیتی اسکن و ترانس خون و مخدر می دهند و تا پرستار به خود بجنبد بخش را ترک می کنند بدون اینکه برگه های درخواستی را پر کنند.

من پرستار کارشناس دانشگاهی برای ترانس فرآورده های خونی باید مرتب پزشک یا اینترن را جستجو کنم تا دستور انتقال فرآورده خونی از بانک خون را صادر کنند.

جالب اینجاست که دستور ترانس فرآورده خونی در پرونده توسط پزشک درج شده است. اما من پرستار برای گرفتن پکسل باید در برگه جدا دستور پزشک را داشته باشم.

نتیجه: فرآورده خونی از زمان دستور پزشک و ثبت در پرونده تا ترانس آن پروسه ای را طی می کند که باعث می شود با وقفه زمانی طولانی ترانس شود.

از ابتدای شیفت تا صبح می دوم باز هم همه از من ناراضی هستند

در بخش های جراحی بیمار از درد به خود می پیچد. اما دستور تزریق مخدر PRN (در صورت نیاز بیمار) ممنوع است و باید هر بار مزاحم پزشک شوی و او را پیدا کنی و دستور STAT بگیری.

نتیجه : با توجه به درد شدید بیمار تزریق مخدر فرآیندی طولانی دارد که باعث نارضایتی بیمار می شود.

نتیجه مهمتر: آدم بده بیمارستان پرستار است!!

تو پرستار بد، بر اثر فشار کاری و انبوه کار و مستند سازی اگر کوچکترین خطایی بکنی نابخشودنی است. کسر اف می شوی و تهدید به کسر کارانه. شیفت های موظفی و اضافه کاری های اجباری را صرفا برای تنبیه و نه نیاز بخش، چنان ارنج می کنند که پشیمان می شوی!!

جدیدا مد شده که علاوه بر این تنبیهات مرتب از این بخش به بخش دیگر فرستاده می شوی. گاها هر روز بخش تو تغییر می کند.

مگر می شود که هر روز حکم کارگزینی تغییر کند؟!

واقعا ما به کجا می رویم ؟ ما در حال پیشرفت هستیم یا پسرفت؟

بر نحوه صحیح قوانین چه کسی نظارت دارد و برداشت های سلیقه ای از قانون در بیمارستان ها و بخش های مختلف چه پیامدهایی در پی دارد؟

 

تعطیلات اجباری در روزهای خلوت بخش

وقتی تمام بخش از بیماران بد حال پر می شود و کمکی در کار نیست، باید یک پرستار دونده ماهری باشد و مواظب باشد که هنگ نکند اما وقتی تعداد بیماران در یک بخش کاهش می یابد و فشار کاری کمتر است، در اولین فرصت به یکی از پرستاران اف اجباری داده می شود و یا او را مجبور می کنند که به بخش دیگری برود و انجام وظیفه کند.

 

قضیه یک بام و دو هوا

بهترین فضا و امکانات در اختیار کادر اداری است. اولین بودجه نوسازی برای هر بیمارستان در امور اداری و ساختمان ریاست خرج می شود و از ته مانده آن شاید بخش ها رنگ و لعابی بگیرند.

برای کادر اداری شاید در ابتدا و اواخر برج اندکی فشار کاری افزایش می یابد. اما کسر آف و تعدیل نیروی انسانی هرگز در کار نیست. تنبیه توبیخی در کار نیست. به سادگی اضافه کار تشویقی به آنها تعلق می گیرد. در یک کلام، ریاست هوای آنها را دارد.

اما من پرستار در بدترین شرایط انجام وظیفه می کنم. حق استراحت ندارم اگر چه اصلا فرصت استراحت ندارم. پاویونی ندارم. از ابتدای شیفت تا صبح می دوم و همه از من ناراضی هستند. از بیمار گرفته تا همکار پرستار و کمک بهیار و خدمه و پزشک و سرپرستار و سوپروایزر و مترون. حق دارند چون بزرگترین گناه من این است که یک پرستار بالین هستم.

تعداد بازدید از این مطلب: 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 شهريور 1396
نظرات
در دیدار با رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان شد؛

حال پرستاران خوب نیست/انتظارات جامعه پرستاری از مجلس؛ 

رئیس کل و قائم مقام سازمان نظام پرستاری به همراه رئیس و دبیر شورای عالی نظام پرستاری کشور، در دیدار با رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مسائل و مشکلات جامعه پرستاری را مطرح و راهکارهایی نیز ارائه دادند.
 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، هیئت رئیسه شورای عالی و مسئولین سازمان نظام پرستاری در نشست صمیمانه ای که یکشنبه گذشته با رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس داشتند، مسائل و مشکلات پرستاری را بازگو کردند.

در ابتدا، دکتر علی محمد آدابی رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور با تشریح مشکلات جامعه پرستاری، تشکیل کمیته مشترک نظام پرستاری و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس را موجب ارتباط مداوم جامعه پرستاری با نمایندگان مردم دانست و گفت: این جلسه برای این است که بگوییم حال این روزهای پرستاران کشور اصلا خوب نیست و ما وظیفه داریم به عنوان منتخبان جامعه پرستاری این موضوع را به اطلاع نمایندگان مجلس برسانیم.


وی تاکید کرد: باید وزن مدیران سازمان نظام پرستاری به عنوان عالی ترین کارشناسان زبده مدیریت و پرستاری در کنار مسئولين و نمایندگان مجلس دیده شود تا شان و جایگاه پرستاری بازگردد.

آدابی با بیان اینکه در هیچ موردی نبوده که امری به پرستاری موكول شود و نتواند وظایف خود را به نحو أحسن انجام دهد، افزود: باید این کمک ها و تعامل دو جانبه باشد تا بتوانیم هم مشکلات موجود در نظام سلامت را حل و فصل کنیم و پرستاران هم به خواسته های به حق خودشان برسند.

در ادامه محمد شریفی مقدم قائم مقام سازمان نظام پرستاری، اجرای قانون ۱۰ سال بر زمین مانده تعرفه گذاری خدمات پرستاری را از اهم خواسته های جامعه پرستاری کشور دانست و به بخشی از پیگیری های انجام شده، مکاتبات، دیدار با رئیس کمیسیون اصل نود مجلس در این خصوص و علت عدم اجرای این قانون اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بیشترین خدمات بهداشتی و درمانی توسط پرستاران ارائه می شود، امیدواریم با تعامل در این دوره از مجلس، شاهد اجرای این قانون باشیم.

 


قائم مقام سازمان نظام پرستاری سپس به بررسی دقیق برنامه ششم توسعه در جلسات شورای عالی سازمان نظام پرستاری اشاره کرده و اظهار داشت: این شورا پس از بررسی های کارشناسی، نظرات سازمان را در خصوص برنامه ششم توسعه در ۹ بند به مجلس ارائه نمود که امیدواریم مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به پرداخت های غیر متعارف و سیستم ناکارآمد نظام پرداخت در وزارت بهداشت، و نیز تاکید موکد سران قوا در برخورد با پرداخت های غیر متعارف، فضایی مناسب جهت تعریف و تدوین نظام پرداختی جدید کاملا احساس می شود.

شریفی مقدم، نظام پرداختی «DRG» را به عنوان نظام پرداخت موفق و مورد قبول اکثر کشورهای جهان مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به اهمیت این موضوع برای جامعه پرستاری همزمان با تشکیل دوره چهارم سازمان یک تیم قوی از کارشناسان سازمان و خارج از سازمان با صرف ساعت ها وقت و ضمن مطالعه نظام های پرداختی اکثر کشورها به این نتیجه رسید که سیستم پرداختی DRG امروزه به عنوان پایه اصلی نظام پرداخت در تمام اروپا و آفریقا و آسیا شناخته شده و لذا سازمان نظام پرستاری آمادگی دارد برنامه پیشنهادی خود را که در واقع نظر منتخبین جامعه پرستاری کشور است، به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارائه نماید تا با برقراری عدالت در پرداخت ها، انسجام به جامعه پزشکی و پرستاری بازگردد.

 


شریفی مقدم خاطر نشان کرد: خرسندیم که در این دوره مجلس، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس فردی است که مسئولیت های اجرایی فراوانی داشته و شناخت کامل به مسائل و مشکلات پرستاران دارد و جامعه پرستاری کشور کاهش ۴ ساعت کار در هفته در دهه ۷۰ که ایشان معاون درمان بودند را فراموش نخواهند کرد و جامعه پرستاری انتظار دارد در این دوره با تعامل بیشتر با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، شاهد حل بخشی از مشکلات باشند.

در ادامه طاهره زاهد صفت رئیس شورای عالی سازمان نظام پرستاری نیز با تبریک به دکتر نوبخت به عنوان رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از سوابق علمی و عملی وی تقدیر کرد و گفت: در مورد وضعیت بیمارستان ها بعد از طرح تحول سلامت این تنها پرستاران نیستند که مشکل دارند بلکه از پزشکان عمومی گرفته تا تمام پیراپزشکان به جز جراحان نارضایتی دارند.

 


وی اظهار داشت: طرح مبتنی بر پرداخت که در بیمارستان ها در حال اجراست نه تنها نتوانسته جبران گذشته را کند بلکه مشکلات را بیشتر کرده و اعتباراتی که برای آن در نظر گرفته شده بسیار کم است.

زاهد صفت تاکید کرد: براین باورم که مسئولان نباید بگذارند کار به جایی برسد که کارکنان نارضایتی و اعتراض کنند درست مانند مشکلی که در بیمارستان گیلان پیش آمد.

حمید چراغی دبیر شورای عالی و رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران نیز به قانون ارتقاء بهره وری اشاره کرد و گفت: این قانون هنوز کامل اجرا نشده و حتی سال قبل وزیر کار به بیمارستان های خصوصی هم ابلاغ کرد اما هیچ بیمارستان خصوصی اجرا نکرد و در بیمارستان های دولتی نیز کامل اجرا نمی شود.

وی، اختصاص فوق العاده ویژه به کارکنان ستادی را مورد اعتراض جامعه پرستاری دانست و افزود: با توجه به اینکه این مصوبه مجلس است در ماده ۶۸، شاخصه هایی در آن مطرح شده که جامعه پرستاری هم می تواند از آن بهره مند شود اما در سال ۹۳ هیئت دولت آن را فقط مختص کارکنان ستادی دانست.

چراغی تاکید کرد: باید با تعامل خواسته های به حق پرستاران پرداخت شود تا نارضایتی از بین برود و در خدمت رسانی به مردم کوشا باشند.

 


 

تعداد بازدید از این مطلب: 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 شهريور 1396
نظرات
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خبر داد: 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته مشترک سازمان نظام پرستاری با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خبر داد.
 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری ، دکترعلی نوبخت در نشست صمیمانه ای که روز یکشنبه با هیئت رئیسه شورای عالی و مسئولین سازمان نظام پرستاری برگزار شد، بر ضرورت ارتباط بیشتر کمیسیون بهداشت و درمان با سازمان نظام پرستاری تاکید نمود و جهت تسهیل در این ارتباط نوید تشکیل کمیته مشترک متشکل از نمایندگان کمیسیون و نمایندگان سازمان نظام پرستاری را داد.

وی اظهار داشت: با تشکیل این کمیته در آینده نزدیک ، نظام پرستاری می تواند مشکلات جامعه پرستاری کشور که به سهولت در این کمیته طرح و بعد از اقدمات کارشناسی در کمیسیون در صورت نیاز در صحن مجلس طرح نماید.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به انسجام جامعه پزشکی و پرستاری در قبل از اجرای طرح کارانه و زمانی که همه فارغ از بحث مالی در قالب تیم فقط دغدغه مردم و بیماران را داشتند عنوان کرد: ارائه خدمات با انگیزه مالی که در دهه 70 وارد نظام سلامت شد آفتی بود که نحوه ارائه خدمات را به بیراهه کشاند.

وی در ادامه افزود: طرح تحول نظام سلامت ضمن این که بخشی از مشکلات مردم را در موضوع پرداخت ها حل نمود ولی مشکلاتی را از جمله تحمیل بار مالی سنگینی در پی داشت که هم اکنون باعث معوقات چندین ماهه در دانشگاه ها شدهاست که کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با کمک سازمان برنامه و بودجه و برای جبران معوقات وزارت بهداشت قرار شد که 8 هزار میلیارد تومان از طریق اوراق مشارکت به بیمه سلامت تزریق نماید.

دکتر نوبخت در پایان بر عدالت در پرداخت ها در نظام سلامت تاکید کرد و تلاش خواهد نمود که فاصله بین گروه های پزشکی و پرستاری به شکل منطقی برقرار شود و اظهار امیدواری کرد که انسجام بین جامعه پزشکی و پرستاری بیش از پیش برقرار شود.

تعداد بازدید از این مطلب: 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 شهريور 1396
نظرات
از سوی ربیعی؛

علی ربیعی وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی دستورالعمل تعیین سقف حقوق و مزایای مدیران عامل، اعضای هیات مدیره و هیات نظارت صندوق ها و سازمان های تابعه این وزارتخانه را برای اجرا ابلاغ کرد.
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری به نقل  از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، هیات امنای صندوق ها و سازمان های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سقف حقوق و مزایای مدیران عامل، اعضای هیات مدیره و هیات نظارت را در چارچوب های قانونی حقوق ها در سال 1395 تصویب کردند و پس از آن شورای حقوق و دستمزد این مصوبه را تایید کرد.

در دستور العمل تعیین سقف حقوق و مزایای مدیران عامل ، اعضای هیات مدیره و هیات نظارت آمده است :حقوق و مزایای مدیران عامل، اعضای هیات مدیره و اعضای هیات نظارت صندوق ها و سازمان های بیمه و بازنشستگی تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ( سازمان تامین اجتماعی ،صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان بیمه سلامت ایرانیان، صندوق بازنشستگی شرکت ملی فولاد ایران، صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر ) که در این دستورالعمل به اختصار سازمان نامیده می شوند، به استناد ماده (74) قانون مدیریت خدمات کشوری و بند (ت) ماده (8) اساسنامه سازمان تامین اجتماعی و بر اساس مقررات این دستور العمل قابل پرداخت است.

حقوق ، امتیاز شغل و مزایای غیر مستمر ماهانه مشمولان این دستورالعمل بر اساس حاصل جمع امتیازات ناشی از ارزشیابی ویژگی های شغل، شاغل و کیفیت خدمات انجام شده مندرج در امتیازت شاغل مشمولان این دستورالعمل با اعمال ضریب ریالی تعیین می شود.

ضریب ریالی این دستورالعمل در سال 1394 و سال های بعد به میزان ضریب ریالی موضوع قانون مدیریت خدمات کشوری است.

امتیازهای شاغل مشمولین این دستورالعمل بر اساس مجموع امتیازات، میزان تحصیلات، سابقه خدمت و تجربه مفید به شرح ذیل تعیین می شود: پزشک فوق تخصص و فوق دکتر تخصصی 10 هزار امتیاز، پزشک متخصص 9 هزار امتیاز، دکتر تخصصی هشت هزار امتیاز ،دکتر حرفه ای پزشک عمومی هفت هزار امتیاز و فوق لیسانس 6 هزار امتیاز است.

همچنین بر اساس تجربه مفید، به ازای هر سال تجربه مفید 280 امتیاز ، مدت خدمت در یکی از سمت های مدیریت حرفه ای ، مدیریت های سیاسی موضوع ماده (71) قانون مدیریت خدمات کشوری ، عضویت در مجمع عمومی و هیات مدیره یا ارکان نظیر در شرکت های دولتی ، شوراها و شوراهای عالی ، هیات های نظارت سازمان تابع این دستورالعمل یا تصدی سمت مدیر عامل تجربه مفید تلقی می شود. خدمت در سمت های مشابه به تشخیص هیات امنا تجربه تلقی می شود .

سابقه خدمت

به ازای هر سال سابقه خدمت قابل قبول 200 امتیاز ، سوابق خدمتی قابل تلقی می شود که بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری یا آیین نامه استخدامی سازمان محل خدمت از لحاظ بازنشستگی جزو سابقه خدمت قابل احتساب باشد .

مدتی که به عنوان تجربه مفید محاسبه شده به طور مضاعف جزو سابقه خدمت قابل احتساب نیست و مدت سابقه خدمت و تجربه مفید تا سقف قابل احتساب است.

امتیاز شغل مشمولان این دستورالعمل به شرح امتیازات مندرج در جدول زیر تعیین می شود.

امتیازات شغل

امتیاز شغل در سازمان تامین اجتماعی برای مدیر عامل 17.800 ، رییس هیات مدیره 13.500 و عضو هیات مدیره12.700 است.

امتیاز شغلی در صندوق بازنشستگی کشوری ،سازمان بیمه سلامت ایرانیان و صندوق بازنشستگی شرکت ملی فولاد ایران برای مدیر عامل 12.700، رییس هیات مدیره 11 و عضو هیات مدیره 10 امتیاز است.

همچنین امتیاز شغل در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر برای مدیر عامل 11،برای رییس هیات مدیره 10.100 و عضو هیات مدیره 9.30 امتیاز است.

امتیازهای شاغل اعضای هیات نظارت بر طبق امتیازات شاغل مشمولان تعیین می شود و امتیاز شغل و فوق العاده بهره وری آنان حداکثر معادل 60 درصد فوق العاده های متناظر اعضای هیات مدیره در سازمان مربوط است که به تصویب هیات امنا می رسد .

فوق العاده ها و هزینه های موضوع ماده (10 ) نیز به این گونه اعضا قابل پرداخت است.

اعضای هیات نظارت که به صورت غیر تمام وقت خدمت می کنند ، به نسبت ساعات کار انجام شده از حقوق و مزایای اعضای هیات نظارت تمام وقت سازمان مربوط بهرمند می شوند.

همچنین به مشمولان این دستورالعمل فوق العاده ها و هزینه های زیر نیز در صورت استحقاق قابل پرداخت است:

فوق العاده روزانه ماموریت های داخل کشور بر مبنای یک سی ام حقوق ، فوق العاده شغل و مزایای غیر مستمر ماهیانه بابت هر روز ماموریت پرداخت می شود .

فوق العاده ماموریت خارج از کشور بر اساس مقررات مورد عمل درباره مدیران متناظر در شرکت های دولتی پرداخت می شود.

کمک هزینه عائله مندی و اولاد بر طبق مقررات مورد عمل در مورد کارکنان رسمی تابع قانون مدیریت خدمات کشوری قابل پرداخت است.

پاداش عملکرد سالیانه اعضای در صورت عملکرد رضایت بخش آنان به تشخیص هیات امنا معادل یک ماه حقوق ، امتیاز شغل و مزایای غیرمستمر ماهیانه است.

حداکثر حقوق و امتیاز شغل نباید از هفت برابر (7 ) حداقل حقوق کارکنان شاغل مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری که هر سال توسط هیات وزیران اعلام می شود، تجاوز کند.

کسور بازنشستگی، حق بیمه درمان ، سهم بیمه درمان پایه و سهم پس انداز مشمولین این دستورالعمل اعم از سهم کارفرما و شخص بر طبق مقررات مربوط کسر و به سازمان های ذیربط پرداخت می شود.

مسوولیت صحت اجرای دستورالعمل با مدیرعامل و نظارت بر عهده هیات امنا است. یک نسخه از کلیه احکام صادره به وزارت تعاون ،کارو رفاه اجتماعی ارسال می شود.

تعداد بازدید از این مطلب: 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 12 مرداد 1396
نظرات

«محمد شریفی مقدم»، دبیرکل خانه پرستار در گفتگو با ایلنا در ارتباط با اظهارات وزیر بهداشت مبنی بر سوسیالیستی خواندن مخالفت با خصوصی سازی درمان و تاکید بر غیر حاکمیتی بودن این حوزه گفت: ایرادات بسیاری به این اظهارات وارد است.

وی افزود: بنای توسعه کشورها، بخش سلامت و درمان است و حتی در کشورهای سرمایه داری دنیا مانند انگلستان نیز که اکثریت مردم جامعه از سطح دستمزد بالاتری نسبت به ایران برخوردارند، حداقل های بهداشتی و درمانی را به صورت رایگان برای مردم فراهم می کنند و این دقیقا به معنای حاکمیتی بودن حوزه درمان است.

شریفی مقدم ادامه داد: از طرف دیگر اصل 29 قانون اساسی صراحتا تامین بهداشت، درمان و بیمه رایگان را بر عهده دولت گذاشته است و ترویج خصوصی سازی و سپردن خدمات اساسی و پایه ای درمان به بخش خصوصی به معنای تخطی از این اصل قانونی است.

وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات متعدد در ساختار بهداشت کشور و استیلای جریانات خاص که به صورت مافیایی عمل می‌کنند، سپردن سلامت مردم به بخش خصوصی خطرناک است.

دبیر کل خانه پرستار در ادامه به مشکلات کادر درمان در بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: پرستاران بخش خصوصی تمام مشکلات و مطالبات برآورده نشده پرستاران بخش دولتی را دارند و علاوه بر آن از مشکلات علیحده‌ای مانند فقدان امنیت شغلی نیز رنج می‌برند، چرا که در بخش خصوصی اخراج پرستاران و بیکار نمودن آنها به مراتب آسانتر است.

شریفی مقدم با بیان این مطلب که وزیر بهداشت به جای کوبیدن بر طبل خصوصی سازی بهتر است نیم نگاهی نیز به وضعیت شغلی و معیشتی پرستاران بخش خصوصی بیندازد، افزود: کارفرمایان حوزه درمان در بخش خصوصی از قوانین لازم الاجرا نیز تمکین نمی‌کنند.

وی به عنوان نمونه به قانون ارتقاء بهره وری پرستاران اشاره کرد وگفت: این قانون که در سال 89 در هیات دولت تصویب شده برای همه پرستاران در همه بخش‌ها لازم الاجراست ولی کارفرمایان بخش خصوصی، اغلب این قانون را اجرا نمی‌کنند و همین مساله بر وخامت اوضاع شغلی پرستاران این بخش می افزاید.

وی در پایان تصریح کرد: وزارت بهداشت بهتر است به وظایف قانونی خود باز گردد و وزیر نیز با فرافکنی و برچسب زدن، ارائه خدمات پایه ای به مردم را به دست فراموشی نسپارد.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 12 مرداد 1396
نظرات


سخنان جناب شریفی مقدم دبیر کل خانه ی پرستار و قائم مقام سازمان نظام پرستاری، در گروه تلگرامی پرستاران اهواز:


سلام بر دوستان خونگرم خوزستانی

که هوای بالای 50 درجه را تحمل کردند

خواستم عرض ارادتی به دوستان داشته باشم وخدا قوتی گفته باشم

با تلاش جامعه پرستاری و نمایندگان آنان در هیات مدیره ها وشورایعالی در دفاع از پرستاری شاهد تحولاتی هستیم

بحث اختلاف در پرداخت ها با روشنگری های مستمر سازمان وپیگیر های فراوان ،علی رغم تحمیل هزینه هایی برای سازمان نتیجه داد.
وبا توجه به لابی های قوی سیستم پزشک سالار ولی با سماجت همراه با هوشمندی واطلاع رسانی های با موقع مسولین سازمان موضوع به سران قوا کشیده شد

ودر نهایت با رهنمود های مقام رهبری چاره ای به جز پذیرش نداشتند

وکار به جایی رسیده روی سقف پرداخت سی چهل میلیونی چانه زنی می کنند.

در حالیکه پرداختی های چند صد میلیون تومانی در ماه هم قانعشان نمی کرد

واین اتفاقات نشان از قدرت پرستاری بود

بعضی دوستان سوال دارند حال که از آنها کم شده چه فرقی برای پرستاری کرده است ؟

زمانی که در یک بیمارستان یکی چهارصد میلیون می گیرد یکی چهارصد هزار تومان خود به خود باعث تغیر رفتار میشود ، باعث تغیر نگاه می شود و ان میلیاردر دیگران را یا نمی بیند و یا بسیار ریز می بیند وبه راحتی به خود اجازه میدهد توهین کند تندی کند دست بلند کند

موقعی که فاصله ها به 40 طبقه می رسد خود به خود صداها به همدیگر نمی رسد ولی موقعی فاصله یک طبقه میشود صدا ها شنیده میشود

موقعی که فاصله ها کم شد وپزشکی وپرستار ی در کنار هم قرار گرفتند خود به خود بیشتر همدیگر را درک می کنند .صدا ها راحت شنیده میشود مشکلات مشترک میشود و حرف ها راحت تر منتقل میشود.

واین اتفاقی که در حال وقوع است که برای پرداخت های سقف گذاشته میشود انتظار میرود که چنین فضایی فراهم شود

که آینده تاثیر این اتفاق را بیشتر مشخص خواهد کرد

وانشالله با همدلی وحدت پرستاری شاهد تحولاتی بیشتر در عرصه پرستاری خواهیم بود.

چون به جناب بوعذار ودوستان قول داده بودم در گروه خوزستان خدمت دوستان باشم الوعده وفا کردیم. موفق و پیروز باشید.

تعداد بازدید از این مطلب: 279
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 9 تير 1396
نظرات

ششم تیر ماه ۱۳۸۶ بود که نمایندگان مجلس، قانون «تعرفه گذاری خدمات پرستاری» را تصویب کردند تا انگیزه پرستاران در قبال خدماتی که ارائه می دهند، دو چندان شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جامعه پرستاری کشور در خط مقدم خدمت به بیماران قرار دارد و بیشترین ارتباط چهره به چهره با بیماران بستری در بیمارستان ها، مربوط به پرستاران بالین است.

حجم زیاد خدماتی که پرستاران ارائه می دهند، در مقابل نادیده گرفته شدن این خدمات، باعث شد تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصمیم بگیرند از خدمات پرستاری حمایت کنند. از همین رو بود که در ششم تیر ماه ۱۳۸۶ قانون «تعرفه گذاری خدمات پرستاری» با اکثریت آرا به تصویب رسید.

بر اساس این قانون، خدمات پرستاری تعرفه دار می شود و هزینه های آن به حساب پرستاران واریز می شود. زیرا، جامعه پرستاری بر این عقیده است که حجم زیادی از کارهای بیماران بر عهده پرستاران است، اما چون تعرفه ای برای خدمات آنها وجود ندارد، در نتیجه پول این خدمات به جیب پزشکان می رود.

حالا، سه هزار و ۲۸۵ روز از روز تصویب این قانونی می گذرد، و پرستاران هنوز چشم انتظار اجرایی شدن قانونی هستند که آن را «ام المطالبات» جامعه پرستاری می خوانند.

طاهره زاهد صفت رئیس شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور، با اشاره به قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، تاکید کرد: اجرا نشدن این قانون پس از گذشت ۹ سال، باعث شده تا خدمات پرستاری به نام پزشکان نوشته شود.

وی افزود: متاسفانه پس از گذشت ۹ سال از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در مجلس، پرستاران همچنان چشم انتظار اجرایی شدن این قانون هستند.

رئیس شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور با بیان اینکه پرستاران تنها خواستار احقاق حق قانونی خود هستند، گفت: طبق قانون مصوب مجلس، تعرفه خدماتی که صرفا توسط پرستاران در مراکز درمانی در حال انجام است باید به پرستاران تعلق گیرد که متاسفانه هم اکنون این حق قانونی به پزشکان تعلق می گیرد بدون آنکه در انجام آن نقشی داشته باشند.

دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نهم، با بیان اینکه عدم اجرای این قانون موجب نارضایتی پرستاران شده است، افزود: پرستاران بارها نسبت به این تبعیض ها ناراضی بوده اند و عنوان می کنند که در طرح تحول سلامت حقوق آنها تضییع شده درحالی که وزارت بهداشت اعتباری برای اجرای این قانون ندارد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس دهم، گفت: ما بارها این موضوع را درمجلس نهم پیگیری کردیم اما بی نتیجه بوده است چراکه وزارت بهداشت اعتباری برای اجرای آن ندارد اما بدون شک در مجلس دهم قصد داریم تا به صورت ویژه این موضوع را پیگیری کرده تا قانون مذکور بعد از ۹ سال اجرایی شود.

علی محمد آدابی رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، هدف از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را، کاهش فاصله پرداختی پزشکان و پرستاران عنوان کرد و گفت: قانون مترقی تعرفه گذاری خدمات پرستاری، پس از چند هزار ساعت کار کارشناسی و برای کاهش فاصله پرداختی پزشک و پرستار، به تصویب نمایندگان رسید.

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت نیز به تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: ما حاضریم هر کاری که قابل انجام باشد را انجام دهیم اما آیا برای اجرای تعرفه پرستاری به ما اعتبارات لازم را داده اند؟ اعتباراتی که برای طرح به ما داده شده از سوی سازمان ها و نهادهایی مانند سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و وزارت اطلاعات نظارت می شود.

وحید نصیری عضو شورای عالی نظام پرستاری کشور، از نمایندگان مجلس دهم درخواست کرد برای پرستاران قانون جدید تصویب نکنند و پیگیر قانونی باشند که ۹ سال است جامعه پرستاری انتظار اجرایی شدن آن را دارد.

وی اظهارداشت: جامعه پرستاری از مجلس دهم انتظار دارد که وظیفه نظارتی خودش را برای اجرایی شدن قوانین حوزه پرستاری، به خوبی انجام دهد.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور، اظهارداشت: اجرای قوانینی که به تایید شورای نگهبان می رسد، وظیفه دولت است. در حالی که وزارت بهداشت دولت یازدهم، اجرای این قانون را برای خود «حق» می داند.

نصیری با عنوان این مطلب که همه ساز و کارهای اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری فراهم شده است، گفت: متاسفانه دولت یازدهم عزمی برای اجرای این قانون ندارد.

وی افزود: انتظاری که از مجلس دهم داریم، این است که وظیفه نظارتی و پیگیری مصوبات خودشان را به نحوه احسن انجام دهند. زیرا، مردم با هزاران امید به آنها رای داده اند که شاهد اجرای قانون باشند.

حالا، ۹ سال از زمان تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که از آن به عنوان «ام المطالبات» پرستاران یاد می کنند، می گذرد. اما هنوز خبری از اجرایی شدن این قانون نیست، درحالی که ۲۰۰ هزار پرستار کشور با هزاران امید و آرزو، منتظر هستند این قانون اجرایی شود تا آنها هم به حقوق قانونی خودشان برسند.

تعداد بازدید از این مطلب: 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 9 تير 1396
نظرات

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، ماجرای بیماری مرضیه شاه کرمی پرستار بیمارستان بعثت همدان و مشکلاتی که بر سر راه درمان او قرار داشت، جای تامل و تفکر دارد.

مریم شاه کرمی خواهر مرحومه مرضیه شاه کرمی در تشریح وضعیت بیماری خواهرش، گفت: مرضیه شاه کرمی کارشناس پرستاری که در بیمارستان بعثت همدان مشغول به فعالیت بوده است در ۱۱ اسفند ۹۴ به دلیل تب و لرز و گرفتگی صدا از دکتر ... که در همان بیمارستان طبابت می کند درخواست استعلاجی جهت استراحت کرده بود که پزشک مربوطه با درخواست وی موافقت نکرد.

مرضیه شاه کرمی روز بعد به دلیل وخامت بیماری در بیمارستان بعثت همدان بستری می شود.

خواهر پرستار متوفی می گوید: خواهرم بعد از گذشت چند ساعت به اورژانس تحت نظر منتقل و توسط دکتر .... معاینه، سونو و آزمایشات لازم از وی گرفته می شود که جواب همه این معاینات نرمال بوده که عصر همان روز در تماسی که با دکتر ... گرفته شد و شرح حال بیمار را تشریح نمودند، وی بر بالین بیمار حاضر نشده و دستورات لازم را از طریق تلفن ارائه می دهد و بیمار را از طب اورژانس به سرویس عفونی انتقال می دهند و شب او را در بخش جراحی ۳ در اتاق ایزوله بستری می کنند.

صبح روز ۱۴ اسفند، پزشک معالج بیمار را ویزیت سرپایی می کند که بعدازظهر حال بیمار وخامت می یابد و به دلیل وخیم شدن حال بیمار اکو قلب گرفته شد و جواب آن نرمال اعلام گردید و گفتند که یک تاکی کاردین سینوسی بوده است.

خواهر بیمار که خود نیز کارشناس بیهوشی در بیمارستان عشایر خرم آباد است، شب همان روز وخیم شدن حال بیمار را به پرستار شیفت اعلام می کند و از پرستار درخواست دستگاه فشار خون و دستگاه گلوکومتر می کند اما پرستار به دلیل نداشتن دستور از پزشک معالج از ارائه این موارد به خواهر بیمار خودداری می کند.

مریم شاه کرمی می گوید: بعد از گذشت یک ساعت، پرستار مسئول شیفت فشار خون و قند بیمار را چک می کند که فشار بیمار به شدت پایین بوده و با دکتر ... تماس می گیرد و شرح حال بیمار را به وی اطلاع می دهد و پزشک بعد از گذشت چند ساعت بر بالین بیمار حضور می یابد که در طول این مدت حال بیمار رو به وخامت می رود اما پرستار می گوید یک بی حالی معمولی مربوط به آنفلوانزا ست اما متاسفانه بیمار بعد از چند ساعت افت سطح هوشیاری پیدا می کند و پزشک طب اورژانس بیمار را ویزیت می نماید و متوجه می شود بیمار دچار ایست قلبی شده و در حین CPR وی دکتر ... بر سر بالین بیمار حضور می یابد و بعد از احیا به ICU منتقل می شود.

طبق گفته های خواهر بیمار، بیمار در مدتی که در ICU بستری بوده است یک نوبت تشنج کرده و پای راست بیمار «گانگرن» می شود که بعد از گذشت زمانی عفونی شده و در نهایت آمپوته( قطع) می گردد و در حین دیالیز صفاقی یک شریان در شکم بیمار باز شده و بیمار «لاپاراتومی» می شود و مقدار زیادی خون از شکم وی خارج می کنند.

مریم شاه کرمی ادامه می دهد: به دلیل وخیم تر شدن حال بیمار، خواهرم را از همدان به خرم آباد و از آنجا به تهران منتقل کردند.

تعداد بازدید از این مطلب: 254
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود